Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması

"Rakibi biraz hafife alınca kötü bir sürpriz yaşadık" "Gaziantepspor maçına her zamanki gibi 3 puan için çıkacağız"

07.11.2013 12:38

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi İnegölspor'a 1-0 yenilerek elendikleri maçla ilgili olarak, "Rakibi biraz hafife alınca kötü bir sürpriz yaşadık" dedi.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Shota Arveladze'nin Spor Toto Süper Lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans verdiğini vurgulayarak, "Tabii ki bizim öncelikli hedefimiz lig. Hocamız, az oynayan oyuncuları sahaya sürdü. İnegölspor da iyi bir takım kurmuş. Dolayısıyla rakibi biraz hafife alınca kötü bir sürpriz yaşadık. Daha ciddi bir takımla sahada olabilirdik ama belki bizim için daha hayırlısı oldu" diye konuştu.

Süper Lig'de ikinci sırada bulunan ve 11. haftada 9 Kasım Cumartesi günü Gaziantepspor ile oynayacakları maçtan galibiyet beklediklerini dile getiren Öksüz, "Gaziantepspor maçına her zamanki gibi 3 puan için çıkacağız. İnegölspor maçının çok fazla bu karşılaşmayı etkileyeceğini sanmam. Takımımızın oynadığı futbol 3 puan isteğimizi artırıyor" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement