Kasımpaşa'nın Kart ve Gol Raporu - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'nın Kart ve Gol Raporu

Kasımpaşa\'nın Kart ve Gol Raporu

Kasımpaşa'da futbolcular toplam 39 sarı 2 kırmızı kart gördü Kasımpaşa'da 6 sarı kartla Adem Büyük takımının en faza kart gören futbolcusu oldu.

31.12.2013 11:14  Güncelleme: 11:47

Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısını 3. sırada bitiren Kasımpaşa'da futbolcular, 39 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü.

Tarihinin en iyi ilk yarı performansını gösteren lacivert-beyazlıların, ilk 17 maçta en fazla kart gören futbolcusu Adem Büyük oldu. Adem'e, sahaya çıktığı 16 maçta 6 kez sarı kart cezası uygulandı.

Kasımpaşa'nın Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Medical Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta İlhan Eker ile Hollandalı futbolcu Ryan Babel, kırmızı kartla cezalandırıldı. İlhan, hakem Deniz Çoban tarafından çift sarı kartla oyundan ihraç edilirken, Babel ise direk kırmızı kart gördü.

Lacivert-beyazlılarda Ryan Donk ile Kerem Şeras da 4'er sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve ilk yarıda takımlarını bir maçta yalnız bıraktı.

Kasımpaşalı futbolcuların ilk devrede gördüğü kartlar şöyle:

Futbolcu  Sarı kart   Kırmızı kart  İlhan Eker        2           1  Ryan Babel        2          1   Adem Büyük        6          -  Ryan Donk        4          -  Kerem Şeras         4          - Elyasa Süme 3          - Oscar Scarione 3           -  Andre Castro       3          -  Sanharib Malki        3           -  Sancak Kaplan        2           -  Tabare Viudez        2          -  Halil Çolak        2           -  Orhan Şam        1          - Andreas Isaksson 1          -  Yalçın Ayhan        1           -

İlk yarının en golcü ikinci takımı

Kasımpaşa, lider Fenerbahçe'nin (43) ardından attığı 32 golle ilk yarıda rakip fileleri en fazla havalandıran ikinci takım oldu.

Lacivert-beyazlıların attığı 32 gole 11 farklı futbolcu imza attı. Kasımpaşa'nın kaydettiği 32 golün 24'ü ayakla, 7'si kafa vuruşuyla ve 1 tanesi de penaltıdan geldi.

En skorer Scarione

Kasımpaşa'da ilk yarının en golcü ismi Arjantinli futbolcu Oscar Scarione oldu.

Sezon başında İsviçre'nin St. Gallen takımından transfer edilen ve orta saha oyuncusu olmasına rağmen bu takımda geçen yıl kaydettiği 21 golle "Gol Kralı" olan Scarione, lacivert-beyazlı forma altında da ilk yarıda 9 gol attı.

Takımın ilk yarıda en fazla süre alan futbolcusu olan Scarione, 9 golle "Gol Krallığı" yarışında da iddiasını ortaya koydu. Arjantinli futbolcu, ilk yarının ardından gol krallığı yarışında 10'ar golü bulunan Sivassporlu Aatif Chahechouhe, Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın arkasından Fenerbahçeli Moussa Sow ile 4. sırada yer aldı.

Scarione'yi 4'er golle forvet oyuncuları Sanharib Malki ile Adem Büyük takip etti. Lacivert-beyazlılarda, Babel ve Donk 3'er, Castro, Kerem Şeras ve Viudez 2'şer, İlhan Eker, Barış Başdaş ve İbrahim Halil Çolak ise 1'er gol kaydetti.

Gollerin 20'si ilk yarılarda geldi

Lacivert-beyazlılar attığı 32 golün 20'sini ilk yarıda rakip filelere gönderdi.

En fazla skorunu maçların 16. ve 30. dakikaları arasında 8 gol atarak kaydeden Kasımpaşa, en az golünü ise ikinci yarının başında buldu. Lacivert-beyazlılar, 46. ve 60. dakikalar arası sadece 3 gol atabildi.

Kasımpaşa'nın 15'er dakikalık periyotlarda attığı goller şu şekilde:

1. ve 15. dakikalar arası:  5

16. ve 30. dakikalar arası:  8

31. ve 45. dakikalar arası:  7

46. ve 60. dakikalar arası:  3

61. ve 75. dakikalar arası:  4

76. ve 90. dakikalar arası:  5

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'nın Kart ve Gol Raporu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement