Kasımpaşa Teknik Direktörü: "Taraftarımız Önünde Kazanmalıyız" - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Teknik Direktörü: "Taraftarımız Önünde Kazanmalıyız"

Kasımpaşa Teknik Direktörü: "Taraftarımız Önünde Kazanmalıyız"

Kasımpaşa teknik direktörü Shota Arveladze, Kayserispor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde resmi internet sitelerine açıklamalarda bulundu.

23.08.2013 12:33

Kasımpaşa teknik direktörü Shota Arveladze, Kayserispor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde resmi internet sitelerine açıklamalarda bulundu.

Shota Arveladze, bu sezon ilk kez kendi taraftarı önünde oynayacaklarını hatırlatarak, "Bu maç için ümitliyiz. İlk maçımızda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk hafta bize ligin ne kadar zorlu geçeceğini gösterdi. En azından bu darbeyi ilk haftada almamız iyi oldu. Kayserispor maçına gelirsek eğer kendi evimizde kazanmamız çok önemli. Bu maça iyi hazırlandık. İyi bir oyunla, centilmence bir maç geçmesini diliyorum. İnanarak, taraftarımızla beraber galibiyet almak istiyoruz" diye konuştu.

YALÇIN: "3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ"

Kasımpaşalı oyuncu Yalçın Ayhan ise, ilk maçta beklemedikleri bir oyun sergileyerek mağlup olduklarını dile getirerek, "Takım adına çok üzgünüm. İlk hafta moralimiz bozuldu fakat bunu atlatacak kapasiteye sahibiz. Önümüzde de bir fırsat var, Kayserispor maçı. Kendi saha ve seyircimiz önünde, taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Karabükspor mağlubiyetini unutturmak adına güzel bir maç geçmesini diliyoruz ve 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

SANCAK: "BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Sancak Kaplan da, Karabükspor mağlubiyetinin ligin başında olmasının kendileri açısından ders olduğunu söyleyerek, "Artık Kayserispor maçına daha iyi konsantre olup, bu maçı kazanmak zorundayız. Kayserispor güçlü bir rakip, zor bir maç olacak. İlk hafta galip geldiler ve moralliler. Ama bu sezon evimizde oynayacağımız bu ilk karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Teknik Direktörü: 'Taraftarımız Önünde Kazanmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement