Kepez Belediyespor - Erganispor: 0-0 - Son Dakika
Spor

Kepez Belediyespor - Erganispor: 0-0

Kepez Belediyespor - Erganispor: 0-0

Stat.HAKEMLER.KEPEZ BELEDİYESPOR.

04.03.2012 16:25

Stat: Hasan Doğan

HAKEMLER: Mehmet Demir (6), İsmet Gülbağlar (6), Sermet Toktaş (6)

KEPEZ BELEDİYESPOR: Ertuğrul (6)- Barış (5), Doğa (5), Bilal (5), Osman (6), Eren (5), Anıl (6)(Dk.84 Selman), Gürhan (6)(Dk.46 Uğur), Korhan (6), Özgür (6)(Dk.60 Hakan), Burak (6)

ERGANİSPOR: Necdet (6)- Mehmet Emin (6), Cihan (6)(Dk.89 Gökhan), Muhammed (5), Hasan (6)(Dk.75 Mehmet Güler), Emrah (7), Şahin (6), Vakkas (6), Aykut Şafak (6), Medet (6)(Dk.88 Servet), Fatih (7)

KIRMIZI KART: Dk.44 Muhammed (Erganispor)

SARI KARTLAR: Emrah, Fatih (Erganispor), Uğur, Barış (Kepez Belediyespor)

SPOR Toto 3. Lig 2. Grup'ta oynanan maçta, Kepez Belediyespor ile Erganispor golsüz berabere kaldı.

Maça iki taraf da hızlı başladı. Karşılıklı ataklarda her iki takım da zaman zaman kalelerde etkili olmaya çalıştı. Ancak son vuruştaki başarısızlık gol getirmedi.

Maçın 44'ncü dakikasında Erganisporlu Muhammed ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra konuk takım oyuna 10 kişi devam etti.

İkinci yarıda, Erganispor 10 kişi oynamasına rağmen rakip kalede tehlikeli oldu. Özellikle 72 ve 78'nci dakikalarda günün başarılı ismi Cihan ile 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Topun biri direkten dönerken, diğerini kaleci son anda kornere çeldi. Kepez Belediyespor ise son dakikalarda oyuna sonradan giren Hakan Tilki ile gol aradı, ancak yine son vuruşlardaki beceriksizlik sonucu değiştirmeye yetmedi. Maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maçtan sonra Kepez Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet, hakemin kötü yönetim gösterdiğini ve az duraklama dakikaları oynattığı gerekçesiyle uzun süre itirazda bulundu. Araya giren çevik kuvvet ekipleri hakemlere kalkan olarak soyunma odasına gönderdi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kepez Belediyespor - Erganispor: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement