Löw: Kiessling'i Çağırabilirim - Son Dakika
Spor

Löw: Kiessling'i Çağırabilirim

Löw: Kiessling\'i Çağırabilirim

Bundesliga'nın gol kralı olmasına rağmen milli takıma seçilemeyen Stefan Kiessling için Joachim Löw yeşil ışık yaktı.

17.01.2014 16:06  Güncelleme: 16:03

Bayer Leverkusen forması altında istikrarlı ve faydalı futboluyla göz dolduran Alman forvet Stefan Kiessling, geçtiğimiz yıl gol kralı olmasına rağmen Löw'ün oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle kadroya girememişti. Öyle ki kendisinin yerine oynayan Miroslav Klose ve Mario Gomez'in sakat olduğu haftalarda dahi milli takıma çağrılmamıştı.

Son olarak Formula 1 pilotu Sebastian Vettel de tartışmaya dahil olup neden Kiessling'in milli takımda "gerçek bir şansı" bulamadığını teknik direktör Joachim Löw'e sormuştu. Löw, yaptığı açıklamada herhangi bir oyuncunun performans sorunu ya da sakatlık yaşaması durumunda ana planını değiştirerek Stefan Kiessling'i kadroya dahil edebileceğini açıkladı.

Kiessling umutlu değil

Tartışmaların uzun süre gündemi meşgul ettiği günlerde Löw başarılı forvete "Ben ileri ikilide Gomez ve Klose'yi düşünüyorum" diyerek seçimini oyuncuya açıklamıştı.

Kiessling ise bu açıklamadan sonra milli takım defterini kapattığını belrterek geri dönüşün olacağına inanmıyor. "Hali hazırda ben sadece 6 kez milli formayı giydim. Hiç bir zaman milli takımın as oyuncu olmadım. Bundan sonra da olacağımı düşünmüyorum" diyerek geri dönüşe sıcak bakmadığını belirtti. Öte yandan Mario Gomez'in sezonun büyük bir bölümünü sakat geçirdiğini ve Miroslav Klose'nin de uzun süreli sakatlıkları sık sık yaşadığını düşünürsek Joachim Löw'ün "merkez forvet" olarak elinde sadece Stefan Kiessling'in kalacağı söylenebilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Löw: Kiessling'i Çağırabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement