Klinsmann: ABD Belçika'yı Yenebilir - Son Dakika
Spor

Klinsmann: ABD Belçika'yı Yenebilir

Klinsmann: ABD Belçika\'yı Yenebilir

ABD'nin Alman teknik direktörü Klinsmann zorlu maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

29.06.2014 17:02

Amerika Birleşik Devletleri teknik patronu Jürgen Klinsmann, ikinci turda oynayacakları Belçika'yı yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

ABD, G Grubu'nda Gana karşısında alınan galibiyetin ardından Portekiz'le berabere kalarak topladığı 4 puanla ikinci tura ismini yazdırdı.

Belçika maçı öncesi basın toplantısında konuşan Klinsmann, "Belçika'ya karşı yeterli güveni kendimizde buluyoruz. Artık çok özel maçlar başladı. Elemeler var. Biz de Belçika'yı eleyebiliriz. Belçika turnuvanın sürpriz favorilerinden biri yetenekli oyunculara sahip. Ama biz kesinlikle onlardan korkmuyoruz. Onları yenmenin yollarına bakıyoruz ve bunu yapabiliriz." dedi.

Turnuvanın son iki karşılaşmasında iyi oynamadıklarını dile getiren Klinsmann, artık eleme maçlarında oyuncularında %100 performans beklediğini söyledi.

İddialı açıklamalarına devam eden 49 yaşındaki teknik adam, "Optimistik hissediyoruz. Her gün büyük bir aşama bizim için. Oyuncularıma güveniyorum. Ellerinden geleni yapacaklarına şinanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Klinsmann: ABD Belçika'yı Yenebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement