Kocaman'dan Alex Yorumu: Roman Gibi Bir Şey Yazmış - Son Dakika
Spor

Kocaman'dan Alex Yorumu: Roman Gibi Bir Şey Yazmış

Kocaman\'dan Alex Yorumu: Roman Gibi Bir Şey Yazmış

Aykut Kocaman, kendisi için "Hoca olmak için lobi yaptı" diyen Alex için "Kurgu roman gibi bir şey yazmış. Samet Güzel'e teyit ettirdikten sonra yanıt vereceğim" dedi.

21.11.2015 08:45  Güncelleme: 08:55

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'nın yazdığı kitapta suçlamalar getirdiği Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bunlar kulübe zarar veriyor. Bir takım hayali diyaloglardan oluşan kurgu roman gibi bir şey yazmış. Samet Güzel'e teyit ettirdikten sonra yanıt vereceğim" dedi.

"KURGU MU YOKSA ROMAN MI"

Fenerbahçe-Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama gibi bu konunun da Fenerbahçe'ye zarar verdiğini belirten Kocaman, kitaba ilişkin şu açıklamaları yaptı: "Ya ben hatırlamıyorum ya çeviren kişi yanlış tercüme etti ya da başka hayaller var. Bu konudaki asıl tepkimi Samet Güzel (Alex'in tercümanı) ile konuşup teyit ettikten sonra vereceğim. Bu konudaki haberleri, konuya ilişkin satırları ilk okuduğumda bu kitabın bir anı kitabı mı yoksa kurgu bir roman mı olduğu sorusunu sormadım dersem yalan olur.

"iLK DEFA DUYUYORUM"

Hürriyet gazetesine konuşan Kocaman, "Orta yerde duran şey, bir takım hayali diyaloglardan oluşan bir kurgu roman gibi... Öyle düşündüm ilk bakışta. Yaşanan olayların hiçbir tanesinden, otopark ve benzeri olaylardan haberim yok. İlk defa duyuyorum. Samet Güzel ile irtibata geçerek teyit ettirdikten sonra, bir tercüme hatası mı, yoksa başka bir durum mu var, anladıktan sonra size daha doyurucu bir yanıt veririm..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Kocaman'dan Alex Yorumu: Roman Gibi Bir Şey Yazmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mardinli: Adam gibi Adam Aykut Kocaman. Alex dus artik yakamizdan... 2 1 Yanıtla
  • salih sandıkçı: bana bir tane avrupa maçında farkını koyduğunu söyleyin arkadaşlarım...ellerinden öpeceğim 1 0 Yanıtla
  • 555: Bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 1 0 Yanıtla

Advertisement