Konya Anadolu Selçukluspor Evinde 3 Puanla Tanışmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Konya Anadolu Selçukluspor Evinde 3 Puanla Tanışmak İstiyor

Konya Anadolu Selçukluspor Evinde 3 Puanla Tanışmak İstiyor

Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak: "Çankırıspor maçında iyi oyun ortaya koyup evimizde 3 puanla tanışmak istiyoruz"

19.11.2013 15:34

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, Çankırıspor maçında iyi oyun ortaya koyup evlerinde 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Dinçbudak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2-1 yenildikleri Malatyaspor karşısında iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

Antrenmanlarda çalıştıkları oyun sistemini Malatyaspor karşısında güzel bir şekilde uyguladıklarını ifade eden Dinçbudak, maçta net 4-5 pozisyon yakaladıklarını aktardı.

Önde götürdükleri maçı, hakemin yanlış değerlendirmeler sonucu çaldığı düdüklerle kaybettiklerini vurgulayan Dinçbudak, şunları kaydetti:

"Hakemin bize göre olmayan fauller vermesi ve yüzü topa dönük olmayan arkadaşımızın eline çarpan topu penaltı olarak değerlendirmesi sonucu 2-1 geri düştük. Ben, kulüp menajerimiz ve bazı oyuncularımız oyun dışı kaldık. Maalesef böyle olmamalıydı. Oyuncularımın çok iyi oynadıklarını düşünüyorum ama bunu sonuca yansıtamadık. Pozisyon buluyoruz ancak sonuç olarak rahatlayamıyoruz. Çankırı maçında iyi bir oyun ortaya koyup evimizde 3 puanla tanışmak istiyoruz. Son iki haftadaki performansımız sürdürürsek kazanabiliriz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konya Anadolu Selçukluspor Evinde 3 Puanla Tanışmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement