Konya da Rize'ye Acımadı - Son Dakika
Spor

Konya da Rize'ye Acımadı

Konya da Rize\'ye Acımadı

Spor Toto Süper Lig'in kapanış maçında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

02.12.2013 22:09  Güncelleme: 08:47

Ligde geçen haftayı yenilgiyle tamamlayan iki takımın kozlarını paylaştığı maçın ilk yarısı mücadeleci geçmesine karşın, ekipler net fırsatlar yakalayamadı. İkinci yarı heyecan fırtınasına sahne oldu. Devreye hızlı başlayan Torku Konyaspor, 49'da 1-0 öne geçti. Bu dakikada Gunnar Thorvaldsson'un pasında kaleciyle cezasahası içerisinde karşı karşıya kalan Ömer Ali Şahiner topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

RİZE 8 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Golden sonra Çaykur Rizespor ataklarını sıklaştırdı. Aradığı gole ise 72'de ulaştı. Sağ kanattan Cenk Ahmet altıpas içerisine ortaladı, arka direkte bomboş durumdaki Oboabona topu ağlarla buluşturdu. 81'de Torku Konyaspor bir kez daha öne geçti. Sol kanattan Torku Konya'nın kazandığı serbest vuruşu Mehmet cezasahasına ortaladı. Kağan'ın müdahele etmeye çalıştığı top Oboabona'ya çarpıp kendi ağlarıyla buluştu ve Konyaspor 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda Çaykur Rizespor'un baskısı sonuç vermedi ve Torku Konyaspor maçtan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetin ardından Torku Konyaspor puanını 16'ya çıkardı ve puan tabelasında 12. sıraya çıktı. Üstüste 8. maçından da galibiyet alamayan Çaykur Rizespor ise 15 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi.

TORKU KONYASPOR: 2 - ÇAYKUR RİZESPOR:1

STAT: Konya Atatürk
HAKEM: Tolga Özkalfa

TORKU KONYASPOR: Itandje, Erdinç, Mehmet Yavuz, Selim, Tolga, Ömer Ali, Mehmet Güven, Recep, Erdal, Ali, Thorvaldsson
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Koray, Viera, Goodfrey, Ali Adnan, Kağan, Sylvestre, Sercan, Cenk, Tevfik, Uche Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Gol: Dk. 49 Ömer Ali, Dk. 82 Oboabona (Kendi kalesine) (Torku Konyaspor), Dk. 72. Godfrey Oboabona (Çaykur Rizespor)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Konya da Rize'ye Acımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement