Lampard Ayrıldığı İçin Rahatladı - Son Dakika
Spor

Lampard Ayrıldığı İçin Rahatladı

Lampard Ayrıldığı İçin Rahatladı

13 senelik Chelsea kariyerine son veren Frank Lampard, ayrılma kararının ardından rahatladığını söyledi.

04.06.2014 00:17

Uzun yıllar Chelsea #39;ye hizmet eden Frank Lampard, pazartesi günü Chelsea #39;den ayrılma kararı aldığını açıklamıştı.

Tecrübeli orta saha, İngiltere #39;nin Ekvador ile Dünya Kupası #39;na hazırlanmak için oynadığı maçın öncesinde açıklamalarda bulunurken, quot;Zor bir karar oldu. 13 uzun senenin ardından bu kulüp benim hayatımın bir parçası oldu. Evet zor bir karar ancak hayatta devam etmemiz gerekli. Bu konu hakkında Chelseali taraftarlara çok daha düzgün bir açıklama borçluyum ve bunu da yapacağım. Şu an İngiltere #39;nin başarısına odaklanmış durumdayım. İlerlemeye devam edeceğim için bu ayrılığın beni rahatlattığını bile söyleyebilirim. quot; diye konuştu.

İngiltere #39;nin heyecan verici bir kadrosu olduğunu da belirten veteran oyuncu, quot;Böylesine kaliteli bir kadroda yer almak harika. Yetenekli, hızlı ve coşkulu bir İngiltere kadrosunda yer aldığım için çok mutluyum. quot; dedi.

Lampard, bu sezon Mourinho #39;nun Chelsea #39;sinde sadece 20 lig maçında ilk 11 başladı. Ara transferde Nemanja Matic #39;in de takıma dönmesiyle daha az tercih edilir hale geldi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lampard Ayrıldığı İçin Rahatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement