Laudrup Kovuldu - Son Dakika
Spor

Laudrup Kovuldu

Laudrup Kovuldu

Swansea kulübü bir açıklama yaparak menajer Michael Laudrup'un görevine son verildiğini duyurdu.

05.02.2014 00:21

Swansea, geçen yıl kulübe 102 yıllık tarihinin ilk büyük kupasını kazandıran ve kulübü Avrupa Kupaları'na taşıyan Michael Laudrup ile yollarını ayırdı.

Kulüp resmi sitesinden bir açıklama yapan Swansea başkanı Huw Jenkins "İstemesek de almak zorunda olduğumuz bir karardı. Ancak Swansea ve taraftarları için bu kararı almak zorundaydık. Yaklaşık 10 yıldır kulübümüz ilk kez bir menajeriyle yollarını bu şekilde ayırıyor. Ancak kulübün içine düştüğü belirsizliği ortdan kaldırmak ve Michael'ın bizimle geleceğini açıklığıa kavuşturmak zorundaydık" dedi.

Bugün Laudrup ile bir toplantı yaptıklarını da açıklayan Jenkins "Bugün Michael ile son bir toplantı yaptık, ona destek vermek ve kalan 14 maçımızda ihtiyacımız olan sonuçları almak adına çalışmalarımızı iyileştirmek istiyorduk. ancak uzun ve zorlu bir düşünce sürecinden sonra, son bir kaç yıldır sürdürdüğümüz performansı ve kulüpteki istikrarlı ortamı bu şartlar altında sürdürmenin mümkün olmadığını anladık" sözleriyle kararagiden süreci anlattı.

"Artık belirsizliği bırakıp yekvücut olarak tüm alanlarda geleceğe doğru ilerlemeliyiz, Michael'e 18 aydır bizim için yaptığı tüm çalımalardan ötürü teşekkür ederiz. Umarız tüm taraftarlarımız bu dönemin bizim için ne kadar zorlu olduğunu anlarlar. Kulübe kendini bağlı hisseden herkesi Garry Monk, antrenörler ve oyuncuların arkasında durmaya davet ediyorum" diyen Jenkins, taraftarlardan destek istedi.

Sezon başında Michael Laudrup ile kulüp yönetimi arasında bir kriz yaşanmış, fatura Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu'ya çıkmıştı. Yapılmayan transferler nedeniyle çıkan krizin ardından kulüp yönetimi transferde harekete geçmiş ve Shelvey, Bony gibi önemli oyuncular kadroya katılmıştı.

Swansea ligde 24 puanla 12. sırada bulunuyor. ancak düşme hattıyla arasındaki puan farkı yalnızca iki. Galler ekibi son 10 maçında yalnızca bir galibiyet alabildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Laudrup Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement