Lig Yeniden Başlıyor! - Son Dakika
Spor

Lig Yeniden Başlıyor!

Lig Yeniden Başlıyor!

Futbolda Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 8.

15.10.2010 12:08

Futbolda Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 8. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Bütün takımlar kaldığı yerden mücadelelerini sürdürecek.

İşte maçlar ve takımların son durumları...

- SPOR TOTO SÜPER LİG-

Bugün:

20.00 Bursaspor- Kardemir Karabükspor (Bursa Atatürk)

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen affedildi. Karabükspor takımında cezalı oyuncu bulunmazken, Murat Selvi sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

1 6 Ekim Cumartesi:

15.30 Eskişehirspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Eskişehir Atatürk)

Eskişehirspor yeni hocası Bülent Uygun ile bu maça çıkıyor, eksiği yok. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da milli takımdan sakat dönen Kenan Hasagiç Eskişehirspor'a karşı forma giyemeyecek.

17.30 Gaziantepspor- Bucaspor (Adana 5 Ocak-Seyircisiz)

Gaziantepspor'da Ferdi Coşkun, Mehmet Yılmaz ve Emre Güngör'ün sakatlıkları devam ediyor. Bucaspor'da forvet hattında sorun yaşanıyor. Manucho, Dahmane ve Emre Aktaş sakat.

19.00 Beşiktaş- Manisaspor (FİYAPI İnönü)

Beşiktaş'ta cezalı oyuncu bulunmazken, Erhan, Quaresma, Guti ve Aurelio sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemecekler. Bu sezon oyanan resmi maçlarda bugüne kadar kadroya alınmayan Fink'in, Guti ve Aurelio'nun sakatlığında Manisaspor karşısında 18 kişilik kadroda yer bulması bekleniyor. Sakatlıklarının tedavileri tamamlanma aşamasına gelen Ekrem ve Fatih Tekke'nin 18 kişlik kadroda yer alıp alamayacakları cumartesi günü netleşecek. Manisaspor'da Nizamettin, Hüseyin Tok ve Mehmet Güven'in sakatlıkları devam ediyor.

17 Ekim Pazar:

15.30 Gençlerbirliği-Medical Park Antalyaspor (Ankara 19 Mayıs)

Gençlerbirliği'nde Zec ve Harbuzi'nin sakatlıkları düzeldi, oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak. Medical Park Antalyaspor'da Serge ve Necati sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.

15.30 Kasımpaşa- Trabzonspor (Recep Tayyip Erdoğan)

Trabzonspor'da kart cezalısı Teofilo bu maçta forma giyemeyecek. Engin Baytar'ın sakatlığı var, durumu belirsiz. Glowacki'nin sakatlığı geçti ama oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Kasımpaşa'da ekik futbolcu yok.

17.30 Kayserispor- Sivasspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

Kayserispor'da ameliyat olan Cangele ve Troisi yok. Sivasspor'da ise Mehmet Yıldız ve Keita kadro dışı.

19.00 Galatasaray- Ankaragücü (Ali Sami Yen)

Galatasaray'da Baros maçta forma giyebilecek durumda. Arda sakatlığından ötürü karşılaşmada forma giyemeyecek. Cana milli takımdan sakat döndü, durumu belirsiz. Neill'in sakatlığı sürüyor. Bu maçta forma giyemeyecek. Ankaragücü'nde Vittek'in sakatlığı devam ediyor.

18 Ekim Pazartesi:

19.00 Konyaspor- Fenerbahçe (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)

Fenerbahçe'de Niang'ın durumu belirsiz. Büyük ihtimalle derbiye saklanacağı için bu maçta forma giymeyecek. Selçuk'ta sakatlığından dolayı oynamayacak. Konyaspor'da Tazemeta kadro dışı. Kanfory Sylla ile de yollar ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lig Yeniden Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement