Ligin İlk Devresinde Galibiyetle Tanışamadılar - Son Dakika
Spor

Ligin İlk Devresinde Galibiyetle Tanışamadılar

Ligin İlk Devresinde Galibiyetle Tanışamadılar

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, ligin ilk devresinde çıktığı 9 maçta galibiyet alamadı Antrenör Aslan: "İkinci devreye transfer yaparak girmeyi hedefliyoruz"

27.01.2014 16:10

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, ligin ilk devresinde çıktığı 9 maçta galibiyet alamadı.

Ordu Belediyesi, geçen yıl çıktığı Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayarak puan sıralamasının da sonunda yer aldı. Oynadığı 9 maçı kaybederek galibiyet hasretini bir türlü dindiremeyen Ordu Belediyesi, bir ay sürecek devre arasına üzgün girdi.

Antrenör Cem Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk devresini beklemedikleri bir şekilde kötü bitirdiklerini belirtti.

Ligin ilk devresinde oynadıkları maçlardan en az 2 galibiyet hedeflediklerini ancak bunda başarılı olmadıklarını ifade eden Aslan, "İkinci devreye transfer yaparak girmeyi hedefliyoruz" dedi.

27 Şubat'ta başlayacak ikinci devre öncesi imkanlar ölçüsünde transfer yapmak istediklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

"Geçen yıl çıktığımız Süper Lig'e maalesef istediğimiz gibi başlayamadık. Oldukça zorlu ve kaliteli takımların olduğu ligde henüz galibiyetle tanışamadık. Artık önümüzde ikinci devre var. İkinci devrenin başlamasına da bir ay var. Takım olarak bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz. Bu süre içerisinde transfer arayışında olup kadroyu güçlendirmek istiyoruz. Ordu Belediyesi olarak ikinci devreye transfer yaparak girmeyi hedefliyoruz. Önümüzde oynanmayan 9 maç var. Bu maçların bazılarını kazanıp lige tutunmak adına her şeyi yapacağız. Yeter ki Ordu halkı bize güvensin ve bizden desteklerini esirgemesin." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ligin İlk Devresinde Galibiyetle Tanışamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement