Liverpool Kırmızı Şeytanlar'a Karşı - Son Dakika
Spor

Liverpool Kırmızı Şeytanlar'a Karşı

Liverpool Kırmızı Şeytanlar\'a Karşı

İngiltere Premier Lig'de 8.haftanın açılış karşılaşmasında Liverpool, Anfield Road'da lider Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

15.10.2011 11:00

İngiltere Premier Lig'de 8. haftanın açılış karşılaşmasında Liverpool, Anfield Road'da lider Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TSİ 14.45'de Lig TV 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı sporx.com "Maç Odası" servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz.

Son şampiyon Manchester United teknik direktör Alex Ferguson yönetiminde bu sezona da başarılı bir giriş yaptı. Kırmızı Şeytanlar geride kalan 7 haftada topladıkları 19 puanla lider durumda. Sezon öncesi transfere 65 milyon Euro harcayan Liverpool ise Wolwerhampton'dan sonra Merseyside derbisinde Everton'u da geçerek bu önemli maç öncesinde moral buldu. Liverpool, 7 maçta elde ettiği 13 puanla ligde 5. sırada yer alıyor.

Ev sahibi Liverpool'da sakatlığını atlatıp hafta arası takımla idmanlara çıkan kaptan Gerard'ın oynayacak durumda olması menajer Kenny Dalglish'in yüzünü güldürdü. Hafif sakatlıkları bulunan Daniel Agger ve Fabio Aurelio da ilk 18'de yer alıyor.

Manchester United'da Sırp savunmacı Vidic, bileğinden sorunlu olsa da Ferguson'un önemli oyuncusunu ilk 11'de başlatması bekleniyor. Orta sahadan Claverley ve savunmanın Rafael da Silva işe 18 kişilik kadroda yok.

Liverpool ile Manchester United arasında oynanan son 10 resmi karşılaşmada konuk takımın üstünlüğü bulunuyor. Manchester United bu maçların 6'sını kazanırken 4'ünde de rakibine mağlup oldu. Atılan gollerde ise eşitlik var. İki takım da birbirlerine 14'er gol attı.

Liverpool: Reina - Jose Enrique - Carragher - Skrtel - Glen Johnson - Charlie Adam - Lucas Leiva - Downing - Gerard - Kuyt - Luis Suarez

M.United: de Gea - Smalling - Jones - Vidic - Evra - Fletcher - Anderson - Young - Nani - Rooney - Hernandez

DEV MAÇA DOĞRU, HATIRLAYALIM

Liverpool'un efsanesi Kenny Dalglish 1980'de bir MANU maçında bunu yapıyor...

%%EMBEDVIDEO_1202%%

Efsane Bobby Charlton Liverpool ağlarını havalandırıyor | 1970

%%EMBEDVIDEO_1203%%

Liverpool efsaneleri ile gülüyor: 3-1 | 1975

%%EMBEDVIDEO_1204%%

Maç öncesi heyecan veren bir klip, KIRMIZI!

%%EMBEDVIDEO_1205%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Liverpool Kırmızı Şeytanlar'a Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement