Mandorlini, Juve'yi Alt Etti - Son Dakika
Spor

Mandorlini, Juve'yi Alt Etti

Mandorlini, Juve\'yi Alt Etti

Hellas Verona’nın Juventus’a karşı iç sahada 2-0 geriden gelerek 1 puanı aldığı maç sonrasında övgüler takımın hocasına gitti.

09.02.2014 20:50

Juve'ye son dakika şoku

Ligde bu sezonun sürpriz takımlarından Hellas Verona'da Juventus karşısında alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor.

Carlos Tevez'in ilk yarıda attığı iki gole devre arasından sonra Luca Toni ve son dakikada Juan Ignacio Gomez'le cevap veren Hellas Verona'da geri dönüşün sırrı ortaya çıktı: Andrea Mandorlini.

Geçtiğimiz sezon Serie B'den zirve lige yükselen Hellas Verona'ya çok iyi bir futbol oynatan ve ligin en iyi iç saha takımlarından biri haline getiren teknik direktör Andrea Mandorlini'yle ilgili maçtan sonra Sky Sport Italia'ya konuşan Juan Ignacio Gomez şunları söyledi:

"Şu anda neler diyeceğimi bilemiyorum. Harika bir takıma karşı muazzam beri geri dönüş yaptık ve 1 puan aldık. Bu bir puan için çok mutluyuz. Bizim hedefimiz sezon başından beri ligde kalmak ve şu anda bu bağlamda iyi bir noktadayız. Devre arasında hocamız Andrea Mandorlini bize heyecan verici bir konuşma yaptı ve hepimizi motive etti. O gerçekten hiçbir zaman pes etmeyen bir kişiliğe sahip. Bana sarıldı çünkü maçtan önce gol atacağımı bildiğini söylemişti."

Hellas Verona aldığı bu beraberlikle birlikte puanını 36'ya yükseltti ve beşinci sıradaki yerini korudu. Fakat bu gece Inter, Sassuolo'yu evinde yendiği takdirde beşinci sıranın yeni sahibi Milano ekibi olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mandorlini, Juve'yi Alt Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement