Maradona: Suarez Birini mi Öldürdü? - Son Dakika
Spor

Maradona: Suarez Birini mi Öldürdü?

Maradona: Suarez Birini mi Öldürdü?

Arjantinli efsanevi oyuncu Diego Maradona, rakibini ısıran Luis Suarez için "Birini mi öldürdü? Neden onu Guantanamo'ya yollamıyorsunuz?" diye sordu.

27.06.2014 12:51  Güncelleme: 15:13

Arjantinli efsanevi oyuncu Diego Maradona, FIFA tarafından Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırmaktan 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suarez'i destekledi.

"SUAREZ'E VERİLEN CEZA ÇOK AĞIR"

Ülkesinde bir televizyon programına üzerinde "Luisito, seninleyiz" yazan bir tişörtle katılan Maradona, Suarez'e verilen cezanın çok ağır olduğunu belirterek, "Neden? Suarez birini mi öldürdü? Futbolda anlaşmazlıklar her zaman olur. Neden onu Guantanamo'ya yollamıyorsunuz?" ifadesini kullandı.

DAHA ÖNCE DE DESTEKLEMİŞTİ

Manchester United'tan Patrick Evra'ya ırkçı söylemde bulunduğu iddiasıyla 2011'de yine suçlanan Suarez'e destek vermek amacıyla o dönemki Liverpool Teknik Direktörü Kenny Dalgish de futbolcusunu destekleyen mesaj içerikli tişört giymişti.

SUAREZ'E BİR KÖTÜ HABER DAHA

Öte yandan Dünya Kupası'ndan evine dönen Suarez'e bir kötü haber de sponsorlarından geldi. Uruguaylı yıldızın sponsorlarından bir şirket, Dünya Kupası'nda yaşanan son olayın ardından Suarez'le aralarındaki anlaşmayı feshettiklerini açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maradona: Suarez Birini mi Öldürdü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement