Massa: "Williams 2015'e % 120 Daha Hazır" - Son Dakika
Spor

Massa: "Williams 2015'e % 120 Daha Hazır"

Massa: "Williams 2015\'e % 120 Daha Hazır"

Felipe Massa, Williams takımının 2015 Formula 1 sezonuna geçen seneye göre çok daha iyi hazırlandığını ve bu sene yarış kazanma konusunda daha umutlu olduklarını söyledi.

12.03.2015 13:43

Geçen seneki kış testlerinde güçlü bir performans sergileyen Williams’ın tam olarak istediği sonuçları alması bir kaç yarış sürmüştü. Geçen sene başında takım beklenen performansı bir türlü gösteremedi.

Massa “Bu sene % 100, hatta % 120 daha iyi hazırlanmış bir Williams var. Takım bir sene öncesine göre hatta 2013 sonuna göre çok farklı. Bu takımın mücadele etmesini umuyorum ve her yarışta, her an her şeyi en iyi şekilde yapmamızı umuyorum. Bunun için çalışıyorum ve umarım bunu gösterebiliriz.”

“Kazanmaya hazır olduğumu düşünüyorum. Takım hala iyileşiyor ve biz de gelişmeye, 2014’teki gibi hatalar yapmamaya çalışıyoruz. Stratejiden maksimumu çıkarmaya, mekanikerlerden, pit stoplardan, pilotlardan, araçtan, gelişimden maksimumu çıkarmaya çalışıyoruz. Takımın çok daha iyi hazırlandığını düşünüyorum. Hala Mercedes, Ferrari ve Red Bull gibi takımlar kadar büyük değiliz ancak mücadele edebileceğimiz bir durumdayız.”

“Testlerde araçta hissettiğimiz her şey beklediğimiz gibiydi. Rüzgar tünelinde gördüğümüz tüm rakamları pist üstünde araçta gördük. Bu çok önemli. Bunun dışında Mercedes ile çok büyük fark gördük ancak geçen sene yaptıklarına bakarsak bu şaşırtıcı olmadı.”

“Bu yüzden tüm sezon boyunca yine büyük bir mücadele olacak ancak savaşmaya hazırız. Mercedes’i unutursak çünkü onların testlerdeki kadar hızlı olup olmadıklarını bilmiyoruz diğerleriyle mücadeleye hazırız.  Umarım piste çıktığımız her an araçtan maksimumu almayı başarırız.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Massa: 'Williams 2015'e % 120 Daha Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement