Medical Park Antalyaspor İki Genç Futbolcuya İmza Attırdı - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor İki Genç Futbolcuya İmza Attırdı

Medical Park Antalyaspor İki Genç Futbolcuya İmza Attırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, ara transfer döneminin son gününde iki genç oyuncuya imza attırdı.

04.02.2014 15:09  Güncelleme: 15:12

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, ara transfer döneminin son gününde iki genç oyuncuya imza attırdı. Medical Park Antalyaspor, Denizlispor'da forma giyen Ozan Evrim Özenç ve Belçika Ligi takımlarından Standart Liege genç takımından Ramazan Çevik'e imza attırdı.

Medical Park Antalyaspor, PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor ve Ümit milli takımın kalesini koruyan 21 yaşındaki Ozan Evrim Özenç 3,5 yıllık ve Standart Liege genç takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Çevik ile 2,5 yıllık anlaşma imzaladı

İLERİYE DÖNÜK TRANSFERLER YAPTIK

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer yapılan transferlerin ileriye dönük olduğunu söyledi.

Gencer, "Daha önce de söylediğimiz gibi bundan sonra yapacağımız transferler ileriye dönük. Antalyaspor'un geleceğine yönelik olacak. Bugün iki genç arkadaşımıza burada imza attırıyoruz. Dün akşam transferin bitiminden önce aramıza katıldılar. Yapılan iki transfer hayırlı olsun. Genç arkadaşların takıma kazandırılmasıyla Antalyaspor'un geleceği emin ellere alındı. Ozan ile 3,5 yıllık, Ramazan ile ise 2,5 yıllık anlaşma sağladık. Kadromuzda şu an itibariyle kiralık oyuncu yok. Dün itibariyle kiralık olan tek oyuncu olan Ömer Arslan, Balıkesirspor'a gitti. Onur Tuncer de Adana Demirspor'a gitti. Devre arasında yaptığımız 8 transferin tamamını bonservisiyle aldık" diye konuştu.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten genç kaleci Ozan Evrim Özenç, "Antalyaspor geleceğe yatırım yapan bir takım olduğu için tercih ettim. Gelecek adına Antalyaspor için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Standart Liege genç takımında forma giyen Ramazan Çevik ise, "Çok mutluyum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Buraya geldiğim için gerçekten çok mutluyum" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor İki Genç Futbolcuya İmza Attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement