Mersin'de Meşaleli Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika
Spor

Mersin'de Meşaleli Şampiyonluk Kutlaması

Mersin\'de Meşaleli Şampiyonluk Kutlaması

Spor Toto Süper Lig'e 1. sırada çıkmaya hak kazanan Mersin İdmanyurdu'nda büyük coşku yaşanıyor.

16.05.2011 11:10

Mersin İdmanyurdu'nun geçen hafta Boluspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'e çıkmayı garantilediği haftadan sonra bu hafta Samsunspor'un Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olmasından sonra Spor Toto Süper Lig'e 1. sırada çıkmaya hak kazanan Mersin İdmanyurdun'da büyük coşku yaşanıyor. Kırmızı Lacivertli taraftarlar gece meşaleli kutlama yaptı.

Akşam saatlerinde Mersin İdmanyurdu Meydanı'nda düzenlenen kutlamalara Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, As Başkan Dr. Ayhan Erdem ile çok sayıda taraftar katıldı. Mersinlilerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda "Şeytanlar Grubu" üyeleri çok sayıda meşale yakarak Mersin'i adeta ateşe verdi. Kutlamalara bayanların yanı sıra çocuklarında katılmasıyla şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiğini söyledi. Yeni sezonda çok iyi bir ekip kuracaklarını ifade eden Başkan Kahramanlı, "Siz bize hep güvendiniz. Bizde gece gündüz demeden çalıştık ve Mersin İdman Yurdu'nu 28 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardık. Bundan sonra Süper Lig'de de ismimizden çok söz ettireceğiz. Mersin İdmanyurdu'nu tüm Türkiye görecek" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun 28 yıl sonra Süper Lig'e adım attığı şampiyonluk gecesi, kent merkezinde düzenlenen konvoyla sona erdi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin'de Meşaleli Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement