Mersin İdman Yurdu'nda Hasan Şaş Sesleri - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu'nda Hasan Şaş Sesleri

Mersin İdman Yurdu'nda yeni başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Engin Şahin, teknik direktörlük görevi için Hasan Şaş'a teklif götürdü. Şaş, Şahin'den süre istedi.

09.01.2016 10:13

Süper Lig'in dibine demir atan ve küme düşme hattından bir an önce kurtulmak isteyen Mersin İdman Yurdu, bu sezon sıkıntılarla boğuşuyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Sezona Mesut Bakkal ile başladılar. Ardından Bülent Kormaz göreve getirildi. Sadece iki ay çalışabildi. Son olarakta Hakan Kutlu 1 günlük teknik direktör olarak Akdeniz ekibinde görev aldı. Mersin İdman Yurdu yönetiminde ise yaprak dökümü yaşandı. Yöneticiler bir bir istifa etti. 11 Ocak'ta ise başkanlık seçimi yapılacak. Mersin'in ileri gelenlerinden Engin Şahin'e şehirde büyük bir ilgi var.

BAŞKAN ADAYI ENGİN ŞAHİN

Engin Şahin göreve gelmekte kararsızdı ancak Mersin şehrinin baskısına dayanamadı. Şahin'in 11 Ocak'ta yapılacak seçimlere tek aday olarak girerek Mersin İdman Yurdu'nun yeni başkanı olması bekleniyor.

HASAN ŞAŞ'A TEKLİF GÖTÜRDÜ

İşadamı Engin Şahin takımın başına ise Hasan Şaş'ı getirmeyi planlıyor. Şahin, Hasan Şaş ile ilk görüşmesini yaptı. Teklifi sundu. Hasan Şaş Şahin'den süre istedi. 11 Ocak'ta yapılacak seçimlerin ardından ikili bir kez daha görüşecek. Akdeniz ekibinde transfer çalışmaları ise derinden sürüyor.Daha önce Mersin İdman Yurdu'nda yöneticilik yapan Engin Şahin Orta Doğu Hastaneleri yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.

Mersin İdman Yurdu\'nda Hasan Şaş Sesleri
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu'nda Hasan Şaş Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Beşiktaş: Küfürbaz Hasan 9 1 Yanıtla
  • asdv: düşecek takımlar belli oldu eskişehir mersin gençlerbirliği 4 2 Yanıtla
  • Yiğido: Hasan Şaş o takıma giderse Bülent Korkmaza ayıp olur. Hoca takımdan gönderiliyor haberi yok. 3 1 Yanıtla
  • akıl hocası: bir başarısız gitti diğer başarısız geliyor 2 1 Yanıtla

Advertisement