Mersin İdmanyurdu: "Tek Hedef Şampiyonluk" - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu: "Tek Hedef Şampiyonluk"

Mersin İdmanyurdu: "Tek Hedef Şampiyonluk"

PTT 1'inci Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nun teknhik direktörü Hakan Kutlu, sezon sonunda Süper Lig'e yükselen ekip olmak istediklerini söyledi.

28.08.2013 16:58

Ptt 1'inci Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nun teknhik direktörü Hakan Kutlu, sezon sonunda Süper Lig'e yükselen ekip olmak istediklerini söyledi.

Genel Menajer Serkan Damla ile birlikte Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Hakan Kutlu, Orduspor deplasmanından aldıkları 1 puanla, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, yollarına devam edeceklerini belirtirken şöyle dedi:

"Lige iyi bir skorla başlamak takıma güven veren en önemli etkenlerden biri. Eksiklerimiz göze alındığında Ordu'da iyi bir performans ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Şimdi bu maçı unuttuk ve Karşıyaka ile evimizde yapacağımız karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Rakibimizi tanıyoruz. Önemli bir camia ve iyi hava yakaladılar. Tedbirlerimizi aldık. Hem seyircimizle buluşacağımız, hem de 3 puan alacağımız bir maç olacağını umuyorum."

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Takımının sol kanat ve forvette eksikleri olduğunu söyleyen Hakan Kutlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Birkaç güne kadar transferle ilgili sonuç alabiliriz. Forvete Adem Büyük, Abdulkadir Özgen ve Mehmet Batdal transferlerinden oyuncuların kendi tercihleri doğrultusunda vazgeçmek zorunda kaldık. Ayrıca bu oyuncuların çok ciddi maliyetleri vardı ve takım içindeki dengeleri alt üst edebilirdi. Forvet oyuncusu arayışımız devam ediyor. Takıma uyum sağlayabilecek ve katkı sunabilecek bir forvet bizim işimizi de kolaylaştıracak."

"LİSANS SIKINTISI"

Lisans konusunda yaşanan sıkıntıya da değinen Hakan Kutlu, bu konuda şunları söyledi:

"Adem Güven ve Mahmut'un daha önce futbol oynadıkları ülkelerden sertifikaları gecikmeli geldiği için lisanları çıkmadı. Bunun dışındaki oyuncularımız için sorun yok. Ayrıca Mahmut Temur ile yollarımız ayıracağımız konuşuluyor. Biz kendisinden son derece memnunuz. Bu takıma teknik kapasitesi ile büyük katkı sunacağını düşünüyoruz."

"HEDEF SÜPER LİG"

Bu sezon hedeflerinin yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayan Hakan Kutlu, şöyle konuştu:

"Eğer sezon içinde yönetsel ve teknik bir takım sıkıntılar olmazsa bu hedefimize ulaşacağımızı ümit ediyorum. Zaman birlik zamanıdır. Basınımızın da Süper Lig yolunda ilerleyen bir takım yaratma çabamıza destek vermesini istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde olursak sorunlarımızı çözmemiz daha da kolaylaşır. Lig içinde inişler çıkışlar olabilir, ama bu mücadelemizden eksiltmemelidir. Topyekun bir dayanışma ve mücadele örneği gösterdiğimizde Süper Lig'in kapıları yeniden Mersin İdmanyurdu'na açılacaktır. Bu nedenle taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek istiyoruz."

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Mersin İdrmanyurdu, 1 günlük iznin sonunda Macit Özcan Tesisleri'nde toplanılarak Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı. Akşam saatlerinde başlayan idmanın ilk bölümünde yarım saatlik düz koşu ve açma germe egzersizleri yapıldı, ikinci bölümde taktik ağırlıklı çalışma ve kısa süreli çift kale maç yapıldı. Çift kalede Orduspor maçının ilk 11'inden farklı olarak sadece Mahmut Temur oynadı, Emrah Bozkurt ise yedek kadroda yer aldı. Bu arada Mehmet Yıldız'ın antrenmanda çok hırslı ve istekli görülmesi teknik heyeti memnun etti. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu: 'Tek Hedef Şampiyonluk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement