Micah Richards'ın Penaltısı, Alay Konusu Oldu - Son Dakika
Spor

Micah Richards'ın Penaltısı, Alay Konusu Oldu

Micah Richards\'ın Penaltısı, Alay Konusu Oldu

Manchester City - Olympiacos maçında Micah Richards, penaltı vuruşunda topu tribünlere yolladı, sosyal medya İngiliz futbolcuyla dalga geçti.

03.08.2014 09:13  Güncelleme: 09:09

Richards, sosyal medyanın diline düştü. Manchester City'nin yıldızı Micah Ricards, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'ndaki Olympiacos maçında yaptığı penaltı vuruşuyla dalga konusu oldu.

SAĞ AYAĞIYLA MERMİ ÇIKARDI

26 yaşındaki İngiliz futbolcu, 90 dakikası 2-2 sonuçlanan maçta penaltı kullanmak için topun başına geldi. Çok sert vuruş yapan sağ bek oyuncusu, topu tribünlere yollarken sol ayağının neredeyse kafasının hizasına gelmesi dikkat çekti.

TOPU PATLATTI!

Richard'ın bu vuruşundan sonra sosyal medyada, "Topu patlattı!", "Penaltı vuruşu değil, kale vuruşu yapıyor sanki." yorumları yapılırken Olympiacos, penaltı atışlarını kazandı ve maçı 5-4 galip tamamladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Micah Richards'ın Penaltısı, Alay Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • digitürk gerçeği !!!: DİGİTÜRK ÜN BÜYÜK REKLAM TUZAĞI !!!: SPOR SEVERLER DİGİTÜRK LİG TV NİN BÜYÜK REKLAM TUZAKLARINA ÇOK DİKKAT EDİN BAKIN EYLÜLE KADAR 14. 99 TL DİYOR !!! SANKİ EYLÜLE 27 GÜN DEĞİL AYLAR VARMIŞ GİBİ SUNUYOR SONRA EN AZ 1 YIL ABONE EDİYOR 27 GÜN SONRA AYDA 63 TL olarak kazık yemeye başlıyorsunuz AYRICA YILLARCA ÜYELİKTEN İSTESENİZDE AYRILAMIYORSUNUZ ZİRA SÖZLEŞME TUZAKLARLA DOLU VE ÜYE OLDUKTAN SONRA NE TELEFONUNUZA ÇIKIYORLAR NEDE ÜYELİK İPTALİNİZİ İŞLEME ALIYORLAR BEN 8 YILDIR LİG TV NİN ZULMÜNDEN KURTULAMADIM AYRICA 3 MİLYON ÜYESİ OLAN LİG TV YÜZBİNLERCE ÜYESİ İLE DAVALIK yaz tatili 3 ay kış tatili 1 ay ama 4 ayda bile maç yayını varmışçasına sizden 260 tl haksız para alınıyor BENDEN YAZMASI SÖYLEMESİ DİGİTÜRKE ELİNİ VERENİN KOLUNU HATTA BACAĞINI İSTİYORLAR. DİGİTÜRKTEN UZAK DURUN 126 2 Yanıtla
    ANTİ: abi d smartçı mısın nesin 3 aydır aynı şeyleri yazıp duruyorsun :D doğru ama dedikleri katılıyorum 0 0
  • Salo: içine sabri kaçmış. 40 3 Yanıtla
  • PREMİER LEAGUE: ayağına sağlık 3 1 Yanıtla

Advertisement