NBA'de Kostebek Skandalı! Yatak Odası Sırlarını Sızdırdı, Ortalık Karıştı - Son Dakika
Spor

NBA'de Kostebek Skandalı! Yatak Odası Sırlarını Sızdırdı, Ortalık Karıştı

Lakers'ın çaylağı Russell takım arkadaşı Nick Young'la aralarında geçen yatak odası konuşmasını basına sızdırdı. Young'ın nişanlısı Iggy Azalea, öfkeden deliye döndü.

31.03.2016 09:09  Güncelleme: 09:17

NBA'de bu sezon oynadığı oyunla taraftarını üzen Los Angeles Lakers, şimdi de genç oyuncusu D'Angelo Russell'ın yaptığı skandalla gündeme oturdu.

GİZLİ KONUŞMAYI BASINA SIZDIRDI

Russell bir otel odasında takım arkadaşı Nick Young'la yaptığı bir konuşmayı gizlice kayıt altına aldı. Ünlü şarkıcı Iggy Azalea ile nişanlı olan Nick Young'a videoda başka kadınlarla birlikte olup olmadığını soran Russell'e Young cevap olarak 19 yaşındaki bir kızla tanıştığını söyledi. Aralarındaki bu özel konuşmaları basına sızdıran Russell'e ise takım arkadaşları ve basketbolseverler büyük tepki gösterdi.

İĞNELEYİCİ AÇIKLAMA YAPTI

Nick Young'ın nişanlısı Iggy Azalea ise sosyal medyadan iğneleyici bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı açıklamasında videoyu çok beğendiğini belirterek Russell'e teşekkür etti.

SKANDAL VİDEO OLAY OLDU

Takım arkadaşı tarafından büyük bir çıkmazın içerisine sokulan yıldız oyuncu Nick Young'un bu skandal video ile ilgili Los Angeles Lakers - Miami Heat maçı öncesi basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.

KOBE ÇOK KIZDI

Bu skandal olayın ardından ise bu sezon veda maçları yapan NBA'in yıldız oyuncularından Kobe Bryant'ın da çok sinirlendiği ve olaya tepki gösterdiği belirtildi.

Kaynak: Fanatik



NBA\'de Kostebek Skandalı! Yatak Odası Sırlarını Sızdırdı, Ortalık Karıştı

Son Dakika Spor NBA'de Kostebek Skandalı! Yatak Odası Sırlarını Sızdırdı, Ortalık Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kızılelma ülküsü: Heeey adamım senin sorunun ney 1 3 Yanıtla
  • FALCOM: ne yapsın bi çare 0 3 Yanıtla
  • Bence: İyi yapmış. Nişanlısı da öğrenmiş oldu işte. 2 1 Yanıtla

Advertisement