Nba'in Efsaneleri Minik Basketçilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Nba'in Efsaneleri Minik Basketçilerle Buluştu

Nba\'in Efsaneleri Minik Basketçilerle Buluştu

Bu yıl ilk kez düzenlenen Banvit Jr. NBA Cup’ın son ayağı İstanbul’da NBA'in efsane isimlerinden Tim Hardaway, Sr. ve New York Knicks takımıyla çaylak sezonunu geride bırakan oğlu Tim Hardaway, Jr'in katılımıyla tamamladı.

06.06.2014 19:31

Türkiye genelinde 5 ilde gerçekleştirilen Banvit Jr. NBA Cup, 3’e 3 bir basketbol turnuvasının yanı sıra birçok interaktif basketbol eğlencesini bir araya getirdi. 9 Mayıs’ta Mersin’de başlayan Banvit Jr. NBA Cup 6 Haziran’da İstanbul’da son buldu. Etkinlik kapsamında ayrıca İzmir, Ankara ve Bursa illeri ziyaret edildi.

Sırbistan'ın kadrosunda tanıdık yüzler/ TIKLA OKU

Banvit Jr. NBA Cup, 14 ve 16 yaş altı kategorilerinda okul çağındaki çocuklara ilk elden benzersiz bir NBA deneyimi sunarken keyifli bir ortamda çocukların basketbol yeteneklerini arkadaşlarına karşı sınamalarına da olanak verdi. Her turnuva, aynı zamanda Banvit Knock-out yarışması, ödüller ve Banvit’in maskotu Lezzetçibaşı gibi eğlenceli aktivitelere de ev sahipliği yaptı.

Etkinlikte büyük ilgi gören Tim Hardaway, Sr. ve Tim Hardaway, Jr. ilk kez geldikleri Türkiye'de çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını, böyle bir organizasyonun parçası olmanın kendilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getirdiler.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nba'in Efsaneleri Minik Basketçilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement