Oğuzhan'dan Kötü Haber! - Son Dakika
Spor

Oğuzhan'dan Kötü Haber!

Oğuzhan\'dan Kötü Haber!

Letonya maçında omuzunun üstüne düşen Beşiktaşlı yıldızın durumu hakkında bir açıklama geldi.

14.10.2014 20:45

Türkiye'nin Letonya ile oynadığı maçta sakatlanan Oğuzhan Özyakup için kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık önemli açıklamlarda bulundu.

Letonya deplasmanındaki karşılaşmanın 38. dakikasında ayağının kayması sonucu omzunun üstüne ters düşen Oğuzhan, kenara gelerek yerini Bilal Kısa'ya bırakmak zorunda kalmıştı.

Beşiktaş doktoru Ertuğrul Karanlık, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Oğuzhan için çok üzüldüm. Maçtan sonra otobüste kendisiyle telefonda görüştüm. Dirsek üzerine düştüğünü ve omzunu oynatırken sesler duyduğunu söyledi. Bu sabah MR'ı çekildi. Şanslıyız ki cerrahi müdahale yapmayı gerektirecek bir durumu yok. Oğuzhan'ım omzu arka taraftan çıkmış ve eklem kendi kendine sabit kalmış. Tedavisine başladık. En kısa sürede takıma dönmesini umuyoruz. Her geçen gün daha iyi olacaktır" dedi.

Karanlık, diğer sakat futbolcular Mustafa Pektemek ve Jose Sosa'nın durumları hakkında ise, "Mustafa Pektemek'i her gün kontrol ediyoruz. Nadir görülen bir sakatlık yaşıyor. Uzun süre takımdan ayrı kalacağına inanmıyorum. Jose Sosa'nın tedavisinde 8 gün geride kaldı ama üçüncü haftanın başındaymış gibi görüntü veriyor. Bir hafta kazandık. Her türlü tedavi yöntemini kabul ediyor. Çok çalışan bir oyuncu, her istediğimizi yapıyor" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Oğuzhan'dan Kötü Haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement