Oğuzhan ve Tanju, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Oğuzhan ve Tanju, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Oğuzhan ve Tanju, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Beşiktaşlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup ve Tanju Kayhan, Almanya kampı ve yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

08.07.2013 16:57

Beşiktaşlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup ve Tanju Kayhan, Almanya kampı ve yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Oğuzhan ve Tanju, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve bunu sezona yansıtmayı hedeflediklerini söyledi.

"BİRKAÇ MAÇ İYİ OYNAYIP HAVAYA GİRMENİN GEREĞİ YOK"

Geçtiğimiz sezon sergilediği iyi performansın üstüne çıkmak istediğini belirten siyah-beyazlı futbolcu Oğuzhan, "Kamp dönemi çok iyi geçiyor. Şu ana kadar bir sakatlık olayının yaşanmaması bizi mutlu ediyor. İnşallah böyle de kampı tamamlarız. Burada çok güzel bir ortam var. İdmanların dışında çeşitli oyunlar oynuyoruz. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Takıma adapte olmaya başladım. Geçen sene iyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Milli takıma dahi gittim. İnşallah önümüzdeki sezon da üstüne koyarım ve bunu sürekli hale getiririm. Geçen sene kendi adıma sorunlar yaşadım ama bunları atlattım. Mental olarak da güçlendiğime inanıyorum. Daha fazla fizik gücüne ulaşmayı hedefliyorum. Antrenmanlarda bu doğrultuda çalışıyorum. Birkaç maç iyi oynayıp havaya girmenin gereği yok. Önemli olan bunu gelecek sezonlara taşıyabilmek" diye konuştu.

"BURAYA İLK 11'DE OYNAMAK İÇİN GELDİM"

Yeterince forma şansı bulursa Beşiktaş'a uzun yıllar boyunca hizmet edebileceğini söyleyen Tanju, "Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Şu ana kadar her şey iyi gitti, umarım bundan sonra da öyle devam eder. Geçen sene forma giyemedim. Sakatlıktan dönmüştüm. Mersin İdman Yurdu'nda oynadım. Şimdi buradayım. İnşallah bu yıl benim adıma çok güzel geçecek. Takımda arkadaşlık çok iyi. Yardımcı hocalarımız da Almanca biliyor. Gurbetçi oyuncular için bu çok iyi bir durum. Bana şans verildiği takdirde oynayabileceğime inanıyorum. Buraya ilk 11'de oynamak için geldim. Rekabetten korkmuyorum. Şans verildiği takdirde uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet edeceğim" şeklinde konuştu. - BERLİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oğuzhan ve Tanju, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement