Olin Evinde Farklı Galip - Son Dakika
Spor

Olin Evinde Farklı Galip

Olin Evinde Farklı Galip

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi'nin 5'inci hafta müsabakasında evinde konuk ettiği Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 18 sayı farkla, 83-65 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

10.11.2012 20:12

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi'nin 5'inci hafta müsabakasında evinde konuk ettiği Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 18 sayı farkla, 83-65 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

Beko Basketbol Ligi'nin 5'inci hafta müsabakasında Olin Edirne ile Antalya Büyükşehir Belediyesi, Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil ve Uğur Özen hakem üçlüsünün yönettiği karşılamayı Edirne temsilcisi 83-65 kazanmasını bildi.

Olin Edirne karşılaşmaya; Mehmet Yağmur, David Jelinek, Artsiom Parakhouski, Bekir Yarangüme ve Christos Tapoutos beşiyle başlarken konuk ekip Antalya Büyükşehir Belediyesi ise karşılaşmaya Roland Craig Lewis, Warren Renard Carter, Barış Güney, Jordan Theodore ve Eren Beyaz beşiyle başladı. Olin Edirne, ilk periyot Mehmet, Jelinek ve Tapoutos ile 3 sayılık basket bulurken Mehmet'in 8 sayı attığı periyodu 27-19 önde tamamladı.

Sarı-yeşilliler, skorer oyununu ikinci ve üçüncü periyotta da sürdürdü. Hücumda iyi organize olan Olin Edirne, devreyi 50-32, üçüncü periyodu da 71-45 üstün tamamladı. Son periyot sayı üretmekte güçlük çeken ve savunmada da açıklar veren Olin, bu periyotta 12 sayı atıp 20 sayı yemesine rağmen karşılaşmayı 83-65 kazanmasını bildi.

Maçın en skorer oyuncusu Olin potasına 19 sayı bırakan Antalya Büyükşehir Belediyesi'den Warren Renard Carter olurken Olin Edirne'de 16 sayıyla oynayan Mehmet Yağmur takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Olin Edirne bu galibiyetle 5'inci karşılaşmada 2'nci galibiyetini alarak puanını 7'ye yükseltirken Antalya Büyükşehir Belediyesi ise 5'inci karşılaşmada 4'üncü mağlubiyetini aldı ve 6 puana ulaştı.

Maç öncesi Mimar Sinan Spor Salonu'nda güzel görüntüler yaşandı. Olinli taraftarlar pota arkası tribününde dev bir Atatürk posteri ile Türk bayrağı açarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye uzun süre tempo tuttu. Diğer yandan salon hoparlörlerinden de "Yiğidim aslanım" şarkısı çalınarak 10 Kasım'da Ulu Önder'e duyulan özlem dile getirildi. Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları da Atatürk için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Olin Evinde Farklı Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement