Orduspor Basın Sözcüsü'nden Açıklama - Son Dakika
Spor

Orduspor Basın Sözcüsü'nden Açıklama

Orduspor Basın Sözcüsü\'nden Açıklama

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, kaybedilmiş bir şeyin olmadığını söyledi.

22.03.2013 13:21  Güncelleme: 11:05

Levent Yıldırım, bundan sonra oynayacakları tüm maçların zor geçeceğini bildiklerini belirterek büyük küçük takım ayrımı yapmadan 8 maçta en iyi puanları almaya çalışacaklarını kaydetti. Yıldırım ayrıca, taraftar desteğinin sürmesini istedi.

Sivasspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini de belirten Levent Yıldırım, şöyle devam etti:

"Sivassor, Beşiktaş, Fenerbahçe ayrımı yapmadan tüm maçlarımızın zor geçeceğini biliyoruz. Hiçbir maça kolaydan alabileceğimiz bir maç diye bakmamamız lazım. Teknik direktörümüz Hector Cuper gözetimindeki takımımız Sivasspor maçının hazırlıklarını neşeli, moralli bir şekilde sürdürüyor. Çetin mücadelenin sonunda alacağımız puanlarla kendimizi yukarıya da çekebiliriz. Kesinlikle bu çetin mücadelenin içine girmemiz lazım."

Takımın bundan sonra bütün maçlarına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Levent Yıldırım, son olarak şunları söyledi:

"Önümüzde 8 maç var kaybedilmiş bir şey yok. Maçların zor olması önemli değil. Burada Gaziantepspor galibiyeti ve Elazığspor beraberliğinin olumsuzluğu üzerimizden atarak önümüzdeki maçlara bakamayız. En az hatayı yapıp önümüzdeki maçlarda en iyi neticeyi almak istiyoruz."

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor Basın Sözcüsü'nden Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement