Orduspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Orduspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Orduspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Orta saha oyuncusu Eren Özen: "Bu hafta kazanır çıkamazsak, 71 puanla Süper Lig'e çıkamayan ilk takım biz olacağız herhalde"

30.04.2014 17:11

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlığı devam eden Bilal Türkgüler katılmadı, Ziya Alkurt ise koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Eren Özen, ligin genelinde kendilerini başarılı gördüklerini söyledi.

Ligin son haftasında oynayacakları Şanlıurfaspor maçına umutlarını koruyarak hazırlandıklarını vurgulayan Özen, şöyle konuştu:

"Sezonun genelinde kendimizi başarılı görüyoruz. Çünkü bu hafta kazanır çıkamazsak, 71 puanla Süper Lig'e çıkamayan ilk takım biz olacağız herhalde. Orduspor daha önce de play-off'tan bir üst lige 50 civarında puanla çıkmıştı. Artık play-off veya ilk ikiden Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. O inancımızı koruyoruz. Şanlıurfaspor maçında da biz işimizi yapacağız. Ondan sonra diğer maçtan gelecek sonucu bekleyeceğiz. İnşallah oradan iyi bir sonuç gelirse şampiyonluğu kutlayacağız."

Özen, pazar günü oynanacak maçların sonucuna göre play-off'a kalmaları durumunda, ligin genelinde ortaya koydukları başarılı performansı orada da sahaya yansıtacaklarına inandığını dile getirdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement