"Orduspor'u Kabul Etmek Zorundaydım" - Son Dakika
Spor

"Orduspor'u Kabul Etmek Zorundaydım"

"Orduspor\'u Kabul Etmek Zorundaydım"

Orduspor'da göreve getirilen Cevat Güler: Ordulu olmamdan dolayı, Orduspor'u kabul etmek zorundaydım."

18.04.2013 15:51  Güncelleme: 16:02

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Ordu spor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, görevine yeni başlayan teknik direktör Cevat Güler'i ziyaret etti.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Güler ve futbolculara başarılar dilerken, teknik direktör Cevat Güler, Ordulu olmasından dolayı, Orduspor'u kabul etmek zorunda olduğunu söyledi. Güler, "2009 yılından bu yana Ordulu olmamın da düşüncesiyle hep böyle bir proje planlıyordum. İyi bir planlamayla başarıyı yakalayan bir il olabiliriz" diyerek, şunları söyledi:

"Futbol oyunu kendine göre çok farklı bir dünya. Futbol hatayı hiç sevmiyor. Bizler futbolu Orduspor sayesinde sevdik. Bir Beden Eğitimi öğretmeninin köyümüzde spor sahası kurması, bir voleybol filesi kurması ile spora alıştık. Oynadığımız oyunun voleybol ya da futbol olduğunu bilmeden oynuyorduk. Bu şehrin kesinlikle süper ligde, üçüncü ligde bir takıma ihtiyacı var. Ordu'nun ilçelerini de bu organizasyonun içerisine katıp işi palazlandırmak lazım. Doğru planlamalarla doğru işler yapılabilir. Ben 2009 yılından bu yana Ordulu olmamın da düşüncesiyle hep böyle bir proje planlıyordum. İyi bir planlamayla başarıyı yakalayan bir il olabiliriz. Bundan 15-20 yıl önce İstanbul'da görev aldığım yıllarda Ordu'dan futbolcular gelirdi. Ancak bugün bunları göremiyoruz. Keşke demenin artık bir faydası yok. Önümüze bakıp geleceğimizi düşünmeliyiz. Orduspor'a gelmemle ilgili başka bir şansım yoktu. Kabul etmek zorundaydım. Başka bir yer olsa düşünürdüm, hayır diyebilirdim. Şu anda bize sadece zaman lazım. Arkadaşlarımız gereken kolaylığı sağlıyorlar. Son üç-dört gecedir gece 02.00 gibi uyuyor, 05.00 gibi kalkıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımla da durum değerlendirmesi yapıyoruz. Çünkü onlar bu yol da en önemli faktörler. Elimizden gelen ne varsa, yapabileceğimiz ne varsa, 'keşke buraya da baksaydık' demeden çalışıyoruz."

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Güler'e çiçek takdim ederken, Orduspor'un içinde bulunduğu durumu hak etmediğini ifade etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Orduspor'u Kabul Etmek Zorundaydım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement