Orduspor Yeni Hocası İle Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Orduspor Yeni Hocası İle Galibiyet Peşinde

Orduspor Yeni Hocası İle Galibiyet Peşinde

Orduspor'un yeni teknik direktörü Cevat Güler, Kasımpaşa maçından üç puan almak istediklerini söyledi.

16.04.2013 15:16  Güncelleme: 13:58

Mor beyazlılar, Durugöl Tesisleri'nde Cevat Güler gözetiminde Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Müsabakaya çok iyi hazırlanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Cevat Güler, şöyle devam etti:

"Bize 3 puandan başka bir sonuç, işimize yaramaz. Kasımpaşa iyi bir takım, kadro olarak da iyi bir takım. İyi oyuncuları bulunan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Oyuncularımızın piskolojik seviseyisini bir üste çıkarıp iyi sonuçlar almalıyız ve alacağız. Sonuçta üç puan almak istiyoruz, bu kolay mı evet kolay değil, ligin sonuna doğru yorgunluğun başladığı genel anlamda yeni sezonun hesaplarının yapıldığı bir dönemde iş yapmak kolay değil. Biz bunu yapacağız."

MORALLER BOZUK

Orduspor'un 5 haftadır puanla tanışamadığını da hatırlatan Cevat Güler, 3 puan alarak çıkışa geçmek istediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Takımda özgüven eksikliği değil, son beş haftadır kazanamayan bir takımın futbolcularının morallerinin bozuk olduğunu söylüyorum. Bir futbolcunun özgüven eksikliği söz konusu olursa, profesyonel bir futbolcu futbolu bırakmalı. Onun futbol hayatı bitmiştir. Oyuncu da bir insan. Oyuncu şimdi yeniden yeni bir hoca ile birlikte. Vücut enerjisini daha iyi kullanan bir model üzerinde çalışarak bir yerlere getirmeye çalışacağız. Önümüzdeki oynayacağımız maçı da kazanıp diğer maçlarda üstüne puan koyacağız."

KADRO DIŞI BIRAKILAN OYUNCULARIN DURUMU

Orduspor'da Hector Cuper döneminde kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan ve İbrahim Kaş'ın durumuyla ilgili olarak yönetimle henüz bir görüşme yapmadığını da belirten Cevat Güler, "Kulüpten ayrıldıkları ve geriye dönük bir haftadır antrenman yapmadıkları için kısa süreliğine alıp bunları buralara getirmenin çok gereği olduğunu düşünmedim. Dolayısıyla yönetimle bu konuda herhangi bir görüşme yapmadım" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor Yeni Hocası İle Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement