Özil Dünyanın En İyi Oyun Kurucusu" - Son Dakika
Spor

Özil Dünyanın En İyi Oyun Kurucusu"

Özil Dünyanın En İyi Oyun Kurucusu"

Arsenal’in efsane kadrosunun unutulmaz yıldızı Robert Pires Mesut Özil’ övgüler yağdırırken futbola geri dönecek söylentilerini de yalanladı.

28.01.2014 16:06

Arsenal'den tarihi imza

Arsenal'in unutulmaz kadrosunun önemli isimlerinden olan Robert Pires bugünlerde emekliliğinin tadını çıkarıyor. Sık sık NBA maçlarında görülen oyuncu aynı zamanda Arsenal antrenmanlarında da boy gösteriyor.

Futbola yeniden dönecek dedikodularının asılsız olduğunu Alman internet sitesi Spox'a verdiği röportajda belirten Pires idmanlara daha çok formunu korumak ve fit olmak için katıldığını söylüyor. Arsenal'in Almanlarını değerlendirdiği röportajında Lukas Podolski'nin diğer Almanlardan farklı bir tarzı olduğunun üzerinde dururken takıma kattığı neşe ve espri yeteneğine hayran olduğunu belirtti. 18 yaşındaki genç yetenek Serge Gnabry'i ise Robert Pires, sezonun keşfi olarak değerlendiriyor ve şimdiden uluslararası bir yıldız olarak görüyor.

Arsene Wenger'in "Mesut bana Robert'i hatırlatıyor" demeci üzerine bu benzetmeden şeref duyduğunu ve kendisini gururlandırdığını söyleyen Pires'e göre Mesut dünya yıldızı. Almanya Milli Takımı'nın yıldızı olan ve Real Madrid'de başarılı bir şekilde futbol oynamış böylesine bir yeteneğin Arsenal'i seçmiş olmasının kulübe güven kazandırdığının üzerinde dururken "Mesut bana göre dünyanın en iyi oyun kurucusu" diyerek ardılına övgüler yağdırdı.

Premier League'e geldiği ilk günlerde "Burada başka bir spor dalı oynanıyor" diyecek kadar tempodan başı dönmüş bir şekilde Fransa'ya geri gitmek istediğini de söyleyen Pires alışmak için zamana ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak Mesut'un da buraya alıştıkça çok daha iyi olacağını düşünüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Özil Dünyanın En İyi Oyun Kurucusu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement