Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek Açıklaması - Son Dakika
Spor

Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek Açıklaması

Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek Açıklaması

"Takımı ligde tutacak ölçüde mücadeleye devam edeceğiz"

09.01.2014 16:50

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, Plevnespor'un bu sezon Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde kalması için mücadele vermeye devam edeceklerini söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Çiçek, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Plevnespor'un ligde kalması için çaba gösterdiklerini belirterek, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama biz kendi dönemimizde elimizden geldiği kadar, bu takımı ligde tutacak ölçüde mücadeleye devam edeceğiz. Tüm çabamız bunun için" diye konuştu.

Takımın iç sahada oynayacağı maçları kazanması halinde küme düşme korkusu yaşamayacağını dile getiren Çiçek, "Ligi sondan 5'inci sırada bitirerek bu sıkıntıyı, stresi yaşamak istemiyoruz. Lig, inşallah istediğimiz şekliyle biter" dedi.

Tokat Belediye Plevnespor'un, 12 Ocak'ta Fenerbahçe Grundig ile İstanbul'da zorlu bir maç yapacağını belirten Çiçek, rakibin çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Çok konuşulacak bir şey yok. Voleybolda belli bir üstünlükler vardır ama takımımızın iyi mücadele edeceğine inanıyorum. 3-2 mağlubiyet bile bizim için iyi bir başarı. O maçtan ziyade ondan sonra bizimle eş değer takımlarla oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Bu seneki takımımızın durumuna bakarak Fenerbahçe maçıyla ilgili çok hayal kurmak istemiyorum. Gerçekçi olmakta fayda var. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

" Tokatspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz"

Tokatspor Kulübü'nün de Onursal Başkanı Çiçek, takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldığını hatırlatarak, "Kupada ilk dördün içerisine girebilir miyiz bunu zaman gösterir ama alacağımız 1-2 galibiyet ve beraberlik de kulübün borçlarının bitmesi açısından katkı sağlayacaktır" dedi.

Kupada Galatasaray ile oynanacak 2 maçın önemine değinen Çiçek, "İstanbul'daki Tokatlılar tamamen bu maça odaklanmış durumda. Tokatlı olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Çevre illerdeki vatandaşlar bize gıptayla bakıyor. Tokatspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu da ancak bu şehrin bu takıma sahip çıkmasıyla olacaktır" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement