Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası" - Son Dakika
Spor

Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıya katılanlardan görüntü Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'in açıklamaları Türkiye Triatlon Federasyonu ile Arballa Makarna arasında sponsorluk anlaşmasının imzalanması Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası Antalya'da düzenlenecek Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası'nda sporcular bin 900 metre yüzdükten sonra 90 kilometre pedal çevirip, ardından da 21 kilometre koşacak Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş: "Oldukça zor olan bu spor branşını izlemek çok heyecan verici. Bu nedenle bütün sporseverleri yarışları izlemeye bekliyoruz" Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya'da düzenlenecek Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası'na 116 sporcunun katılacağını bildirdi.

15.04.2016 16:35

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıya katılanlardan görüntü

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'in açıklamaları

Türkiye Triatlon Federasyonu ile Arballa Makarna arasında sponsorluk anlaşmasının imzalanması Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası

Antalya'da düzenlenecek Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası'nda sporcular bin 900 metre yüzdükten sonra 90 kilometre pedal çevirip, ardından da 21 kilometre koşacak

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş:

"Oldukça zor olan bu spor branşını izlemek çok heyecan verici. Bu nedenle bütün sporseverleri yarışları izlemeye bekliyoruz"

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya'da düzenlenecek Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası'na 116 sporcunun katılacağını bildirdi.

Anfaş EXPO Center'da basın toplantısı düzenleyen Güneş, şampiyonanın pazar günü Konyaaltı Sahil Şeridi'nde yapılacağını söyledi. Söz konusu şampiyonanın Avrupa'daki yılın ilk triatlonu olduğuna dikkati çeken Güneş, yarışları gelecek yıllarda sporcu sayısını artırarak uluslararası hale getirmeye çalışacaklarını kaydetti. Güneş, sporcuların bin 900 metre yüzdükten sonra 90 kilometre pedal çevireceğini, ardından da 21 kilometre koşarak yarışı tamamlayacaklarını bildirdi.

Şampiyonaya 116 sporcunun katılacağı bilgisini veren Güneş, "Oldukça zor olan bu spor branşını izlemek çok heyecan verici. Bu nedenle bütün sporseverleri yarışları izlemeye bekliyoruz." dedi.

2016 Olimpiyatları'na 3 sporcuyla katılmayı hedeflediklerini anlatan Güneş, bir sonraki olimpiyatlarda ise bu sayıyı 10'a çıkartmak istediklerini dile getirdi.

Pazar günü yollar kapacak

Bu arada, Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şampiyona nedeniyle pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahlar oluşturulacağı bildirildi.

Yapılan düzenlemeyle pazar günü saat 06.00'dan itibaren Antalyaspor Kavşağı'ndan gelen trafik Mini City Kavşağı'ndan tek şerit halinde sağa Belediye Caddesi'ne yönlendirilecek. Yarış süresince Mini City Kavşağı ile Sea Life Otel Kavşağı arası araç trafiğine kapatılacak.

Bisiklet yarışı için Kemer ilçesinden geliş yönü de Büyük Çaltıcak Kavşağı'ndan Sea Life Otel Kavşağı'na kadar kapalı olacak. Yarış süresince vatandaşlar, Atatürk Bulvarı ve Batı Çevre Yolu'nu kullanabilecek.

Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Powerstar Orta Mesafe Türkiye Triatlon Şampiyonası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement