Psg Şimdi de Hazard ve Cech'in Peşinde - Son Dakika
Spor

Psg Şimdi de Hazard ve Cech'in Peşinde

Psg Şimdi de Hazard ve Cech\'in Peşinde

Chelsea'li David Luiz'le anlaşan Paris Saint-Germain, şimdi de aynı takımdan Eden Hazard ve Petr Cech'i renklerine katmak istiyor.

25.05.2014 15:14

Astronomik bir ücret karşılığında Chelsea #39;nin Brezilyalı savunmacısı David Luiz #39;i renklerine bağlayan Paris Saint-Germain, şimdi de Chelsea #39;nin kalecisi Petr Cech ve süper yıldızı Eden Hazard #39;ı transfer etmek istiyor.

Sunday People #39;da yer alan haberde Petr Cech #39;in de sürpriz bir şekilde Paris Saint-Germain #39;e transfer olabileceği iddia edildi. 10 yıldır Chelsea kalesini koruyan Petr Cech #39;in, teknik direktör Jose Mourinho #39;ya göre disiplin problemi olan Eden Hazard #39;la beraber Paris ekibine satılabileceği, ve Maviler #39;in bu iki oyuncunun satışından 100 milyon pound gibi bir gelir elde edebileceği ifade edildi.

Bu transferlerle ilgili konuşan PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc da yaptığı açıklamada quot;Hazard #39;ı çok beğeniyorum, 3-4 rakip oyuncuyu oyundan düşürebiliyor. Ama Hazard transferi gerçekleşmeyecek olsa bile B planımız hazır. quot; dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Psg Şimdi de Hazard ve Cech'in Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement