PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor Kulübü, sezon başında Gaziantepspor’dan transfer ettiği Kemal Tokak’ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

14.01.2015 19:18

Şanlıurfaspor Kulübü, sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği Kemal Tokak'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulubi'nden yapılan açıklamada sezon başında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Kemal Tokak'ın sakatlığı nedeniyle hiç forma giyememesi ve sakatlığının beklenenden uzun sürecek olması gibi nedenlerden sözleşmesinin karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından fesih edildiği belirtildi. Futbolcuya geldiği günden itibaren hiç ödeme yapılmadığı belirtilen açıklamada, "Futbolcumuz Kemal Tokak'ın sözleşmesi sakatlığının doktorlarının belirttiği süreden uzun sürmesi nedeni ile karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Türk futbolu için önemli bir değer olacağına inandığımız futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi ifade ederken, futbolcunun sahalara bir an önce dönmesini arzu etmekteyiz. Şanlıurfaspor'un kapılarının her zaman açık olacağı Kemal Tokak ve kulübümüz ile ilgili çıkan ancak kamuoyunda istedikleri etkiyi bulamayan olumsuz haberlerin tamamı yalan ve iftiradan ibaret olup bu haberleri yaymaya çalışanların hizmet ettikleri zihniyetle birlikte gereken cevabı alacakları günler liglerin başlaması ile gelecektir" ifadelerine yer verildi.

"URFA'YA SÜPER LİG İÇİN GELDİM"

Öte yandan devre arasında Samsunspor'dan ayrılan ve Şanlıurfaspor ile 2.5 yıllık anlaşma imzalayan golcü futbolcu Edin Adiloviç, takımın Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Boşnak futbolcu Adiloviç, gollerini Şanlıurfaspor'un şampiyonluğu için atmaya devam edeceğini söyledi. 'Kule' lakaplı 29 yaşındaki futbolcu, "Şanlıurfaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon süper lig için final maçı oynadım. Urfa'ya süper lig için geldim. İnşallah Şanlıurfaspor'da çok gol atarım ve süper lige çıkarız" dedi.

Adiloviç devre arasında en iyi şekilde çalışarak, ligin ikinci yarısında yüzde yüz bir performans sergilemek istediğini de ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement