Real Madridli Oyuncular Zafere İnanıyor - Son Dakika
Spor

Real Madridli Oyuncular Zafere İnanıyor

Real Madridli Oyuncular Zafere İnanıyor

Real Madrid’in yıldızı Angel Di María, Ancelotti gibi bir teknik direktöre sahip olmanın takım için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

23.05.2014 17:22

Adidas Battle Pack kramponlarının kulübün Valdebebas antrenman tesislerinde gerçekleşen lansmanında konuşan Di Maria, Avrupa Kupası’nın İspanyol kulüpleri ve Real Madrid taraftarları için ne kadar önemli olduğunu Real Madrid’te oynamaya başladığında anladığını belirtti.

Di Maria sözlerine şöyle devam etti: “Carlo Ancelotti’nin bu sezon Real Madrid’te kurduğu sistem, Jose Mourinho’nun Chelsea’ye giderken ardında bıraktığı takımı kendine getirdi. Takım’ın Ancellotti’nin ilk sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına çıkıyor olması Ancelotti için bile beklenmedik bir başarı oldu. Ancelotti takımda 6 ay öncesinde ulaşılması imkânsız gibi görünen inanılmaz bir hava oluşmasını sağladı”.

Avrupa Kupası tarihinde 59 yıl sonra ilk defa aynı şehrin iki takımı Real Madrid ve Atletico Madrid Lizbon’da, final maçında karşı karşıya gelecek. adidas 'Battle Pack' lansmanında konuşan Alvaro Morata ve Asier Illarramendi takım arkadaşları Di Maria’ya katıldıklarını belirttiler ve Morata takımın final maçını kazanması ile ilgili şöyle konuştu: “Finali kazanmak takım üzerindeki tüm baskıyı ortadan kaldıracaktır. Real Madrid, en son 2002 yılında Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmıştı. Lizbon’daki galibiyet takıma 10. şampiyonluğunu kazandıracak. Atletico Madrid daha önce finale bir kez ulaşmıştı ancak kupayı hiç kazanamadılar”

İşte Real Madridli oyuncuların final öncesi açıklamaları;

Angel Di Maria

Yeni teknik direktörün ilk yılında bizi Şampiyonlar Ligi finaline ulaştırması çok büyük bir başarı. Bu herkes için müthiş bir şey. Soyunma odasında atmosfer çok iyi ve Şampiyonlar Ligi finalinde olduğumuz için hepimiz çok mutluyuz. Real Madrid’e geldiğimde Şampiyonlar Ligi’nin kulüp ve taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu anladım. Taraftarlar Kupa’yı istiyor ve bize gelip kupayı onlar ve Real Madrid için kazanmamız gerektiğini söylüyorlar.

Alvaro Morata

Bu kupa, Real Madrid taraftarlarına armağan edebileceğimiz büyük bir mutluluk. Finale ulaşması ve kazanması yıllar süren bir mücadele. Final maçını kazanarak son yılların en büyük başarısını gerçekleştirmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’ni kazanma baskısının olmadığı yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Taraftarlarımız ve takımımız için çok büyük bir mutluluk olacağını düşünüyorum.

Asier Illarramendi

Zor bir maç olacak ama beraber mücadele eden, çok iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Soyunma odasında şu anda çok iyi bir hava var. Kariyerinde büyük başarılar kazanmış ve bizi başarıya ulaştıracağına inandığımız bir teknik direktöre sahibiz.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madridli Oyuncular Zafere İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement