Rıdvan Dilmen: Yabancı Sınırı Konusuyla Cumhurbaşkanını Zor Durumda Bırakıyorlar - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Yabancı Sınırı Konusuyla Cumhurbaşkanını Zor Durumda Bırakıyorlar

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Cumhurbaşkanı istiyor, o yüzden yabancı sınırı gelecek." algısının yanlış olduğunu belirtti, "Demirören, Cumhurbaşkanını zor durumda bırakıyor." dedi.

09.11.2017 13:33

TRT Spor'da ekranlarında Levent Özçelik moderatörlüğünde yayınlanan Futbolun Zirvesi programına konuk olan Rıdvan Dilmen "yabancı futbolcu sınırı" konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Dilmen "Yabancı sınırının düşmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı" algısına itiraz ederek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i hedef tahtasına oturttu.

"DÜZENLEMEYİ ÇIKARMADAN ÖNCE SORMUŞLAR MI?"

Erdoğan'ın konuyla ilgili sözlerini kendisinin de bir mesaj olarak görmediğini belirten Dilmen, "Bunlar tehlikeli, sıkıntılı. Sen yönetici konumda olansın, al kararını uygula! Cumhurbaşkanı bir spor adamı, böyle bir görüş beyan etmiş. Peki bu kuralı Türkiye Futbol Federasyonu getirmedi mi? Madem Cumhurbaşkanının görüşlerini bu kadar önemsiyordunuz, düzenlemeyi çıkarmadan önce sorsalardı! Çıkarmadan önce sormuşlar mı?" dedi.

"CUMHURBAŞKANINI ZOR DURUMDA BIRAKIYORLAR"

Rıdvan Dilmen açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Her dakika, her röportajında 'Cumhurbaşkanı ne diyorsa yapıyorum' dersen, yaptığın eksiler Cumhurbaşkanı'na yazar. Bu durumda olduğu gibi... Her şeyi Cumhurbaşkanı'na göre yapıyorsunuz madem, öyle de değil ya, düzenlemeyi çıkarmadan gidip sorsaydınız. Cumhurbaşkanını zor durumda bırakıyorlar. Cumhurbaşkanının bir dünya işi var bununla mı uğraşacak!"

Rıdvan Dilmen: Yabancı Sınırı Konusuyla Cumhurbaşkanını Zor Durumda Bırakıyorlar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Yabancı Sınırı Konusuyla Cumhurbaşkanını Zor Durumda Bırakıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement