Rüzgar Sörfü - Son Dakika
Spor

Rüzgar Sörfü

Rüzgar Sörfü

Alaçatı'daki ikinci gün yarışları, rüzgarın kuvvetli olmaması sebebiyle tamamlanamadı

20.08.2013 23:59

Alaçatı'da devam eden Pegasus Airlines Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Slalom Dünya Kupası 2. gün yarışları, rüzgarın kuvvetli olmaması nedeniyle tamamlanamadı.

Bugün yapılan kadınlar ve erkekler kategorilerinde 2. yarışta yarı finallere kadar gelinebildi. Rüzgarın kuvvetini azaltması sebebiyle yarışlar kaldığı yerden 3. günde devam etmek üzere ertelendi.

Alaçatı Beach Resort ev sahipliğinde, Alaçatı Belediyesinin desteği ile gerçekleştirilen Pegasus Airlines Surf and Sound Spor ve Müzik Festivali, yarışmacılara denizde dünyanın en iyileriyle mücadele etmenin hazzını, karada ise eğlenceli bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Yarışların ilk gününde Erkekler Genel Klasmanda; Antonie Albeau birinci, Pierre Mortefon ikinci, Gonzalo Costa Hoevel ise 3. olmuştu. Türk sporculardan derece için yarışan Bora Kozanoğlu ise 9. sırada yer almıştı. Kadınlar Genel Klasmanda ise Sarah Quita Offringa birinci, Çağla Kubat ikinci, Ayako Suziki ise yarışı 3. bitirmişti. Türk sporcu Lena Erdil ise 7. sırayı elde etmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rüzgar Sörfü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement