Sampdoria'da İntikam Sesleri - Son Dakika
Spor

Sampdoria'da İntikam Sesleri

Sampdoria\'da İntikam Sesleri

Derby della Lanterna’da Genoa’yla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Sampdoria’da ilk yarıdaki hezimet oyuncuları motive ediyor.

31.01.2014 20:31

Birçok kişiye göre İtalya futbolunda Roma ve Milano derbilerinin bile önünde görülen ve Cenova Derbisi olarak da bilinen Derby della Lanterna'da Genoa'yla mücadele edecek olan Sampdoria'da intikam sesleri yükseliyor.

İlk yarıdaki maçta kendi sahasında rakibine 3-0 yenilen Sampdoria'da Pazar günü oynanacak rövanş için konuşan Manolo Gabbiadini, "Biz her maçı kazanmak için mücadele ediyoruz ve onlara karşı da aynı şey olacak. İlk yarıdaki mağlubiyetin intikamını almak istiyoruz. Bu galibiyeti çok güçlü bir şekilde istiyoruz ve formumuzla hak ediyoruz da" dedi.

Geçtiğimiz hafta Sampdoria'nın Bologna'yla 1-1 berabere kaldığı maçta gol atan ve bir ara Galatasaray'ın da transfer için gündemine giren Gabbiadini, "Maçtaki tepkimi fazla tartışmaya gerek yok. Attığım gol sonrasında sevinmedim çünkü ilk yarıdaki maçın sonunda Bologna taraftarı beni alkışlamıştı. Ben de onlara saygımı göstermek için attığım golü kutlamamayı tercih ettim" şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sampdoria'da İntikam Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement