Samsunspor'a Protokol Morali - Son Dakika
Spor

Samsunspor'a Protokol Morali

Samsunspor\'a Protokol Morali

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve bazı ilçe belediye başkanları Samsunspor’a moral ziyaretinde bulundu.

03.03.2016 18:02

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve bazı ilçe belediye başkanları Samsunspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Aldığı üst üste galibiyetlerle çıkışa geçen Samsunspor'a bir destek de şehrin ileri gelen yöneticilerinden geldi. Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları, kırmızı-beyazlı takımın antrenman yaptığı tesislere gelerek futbolculara moral verdi.

Şehrin önde gelen idarecileri antrenmanın sonunda futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Sahanın ortasından futbolular ile konuşan Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, futbolculara her zaman destek olacaklarının sözünü verirken, güzel sonuçların devam etmesini istediler. Konuşmanın ardından futbolculara tatlı ve çiçek hediye edildi.

Öte yandan Başkan Erkurt Tutu, Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen Kone'nin abisi Jean-Paul ile fotoğraf çekinerek şakalaştı. Samsunspor'da çekilişten son model cip kazanan talihli Ömer Bekar da arabasını alarak kulüpten ayrıldı.

ERCAN YAZICI: "EN KISA ZAMANDA SAHALARA DÖNMEK İSTİYORUM"

Antrenman öncesinde sakatlığı hakkında bilgi veren genç defans oyuncusu Ercan Yazıcı, "Sakatlandığım zamandan bu zamana 3 ay gibi uzun bir süre geçti. Bugün düz koşuya başladığım 3. gün. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Fizyoterapist eşliğinde güçlenme çalışmalarına devam edeceğim. En yakın zamanda takıma geri dönmeyi düşünüyorum. Sakatlığımdan sonraki iyileşme sürecini 6 ay olarak söylediler. Bu süre kişiden kişiye göre değişiyor. Doktorlar yapılan testlerden sonra oynayıp oynayamayacağımı söyleyecekler. Bu tamamen benim çalışmam ve doktorun inisiyatifine kalmış. Bu sezon son 3-4 haftada olmak istiyorum. Olmazsa en yakın zamanda takıma dönmeye çalışacağım" dedi.

MUHARREM EFE: "ANTEP MAÇINI DEPLASMAN OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Gaziantep deplasmanını deplasman olarak görmüyoruz diyen orta saha oyuncusu Muharrem Efe, "Bütün arkadaşlarımın da günlerdir dediği gibi takımda çok güzel bir hava var. Tekrar güzel bir seri yakalayıp, üst sırala çıkmak istiyoruz. İlk yarıda oynanan maçlarda da böyle bir çıkışa geçmiştik. İnşallah aynı seriyi devam ettiririz. Çok kötü bir serinin ardından 3 haftalık galibiyet serisi yakaladık. Devamını diliyoruz. Bu hafta oynayacağımız takım çok iyi bir takım. Sakat oyuncuları da iyileşti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı zor geçecek ama deplasman gözüyle bakmıyoruz. Taraftar baskısı yok. İyi bir gidişatımız var. Bu gidişatı bozmamak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

ANTRENMANDAN NOTLAR

Samsunspor hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman işle sürdürdü. Isınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışması ile başlayan antrenman istasyon çalışması ile devam etti. Kırmızı-beyazlı futbolcular, çalışmalarının bugünlük bölümünü şut çalışmasının ardından yaptığı tam sahada çift kale maç ile sonlandırdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'a Protokol Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement