Samsunspor-Çaykur Rizespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Samsunspor-Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Korkak oynamadık, bu ligde kazanmak çok önemli. Ama kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin, o yüzden 1 puanda değerlidir.

03.03.2018 23:24

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Korkak oynamadık, bu ligde kazanmak çok önemli. Ama kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin, o yüzden 1 puanda değerlidir." dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncuların sahada kazanmak adına karakter koyduğunu söyledi.

Takımın ligde bulunduğu durum itibariyle kazanması gereken bir maça çıktığına işaret eden Durmuş, "Bu ligin lideri Çaykur Rizespor'a karşı oyuncularımız cesaretli bir şekilde kazanma davranışı ortaya koydu. İlk yarıda önemli fırsatlar yakaladık. Final paslarını özellikle üçüncü bölgede daha olumlu kullanabilseydik gol veya goller de bulabilirdik. Korkak oynamadık, bu ligde kazanmak çok önemli. Ama kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin, o yüzden 1 puanda değerlidir." ifadesini kullandı.

Durmuş, her maçta kazanan davranışı ortaya koymaları gerektiğini vurgulayarak, takımın bulunduğu yerden mutlaka çıkacağını dile getirdi.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise, ilk yarıda bu sezonun en kötü futbolunu oynadıklarına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Fiziksel, zihinsel ve kalite olarak kötü oynadık. Sıfır pozisyon yakaladık. Maçın ikinci yarısında oyuncularımıza hedefe giden bir takım olduğumuzu, kötü oynarken bile kazanmanın önemli olduğunu hatırlattım. Bu şekilde ikinci yarıda daha istekliydik ama yeterli olmadı. Gol yemedik ama gol de atamadık. Oyununun genelinde iki takım da iyi mücadele etti. 2 puan kaybettik. Kazanamıyorsanız, kaybetmeyeceksiniz. Bundan sonraki maçlarda 2 veya 3 maç galibiyet serisi yakalamak istiyoruz."

Samsunspor-Çaykur Rizespor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor-Çaykur Rizespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement