Samsunspor'da Engin Korukır Dönemi - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Engin Korukır Dönemi

Samsunspor\'da Engin Korukır Dönemi

Samsunspor, teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Engin Korukır ile resmi sözleşme imzaladı.

30.01.2016 19:37

Samsun spor, teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Engin Korukır ile resmi sözleşme imzaladı.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da yönetim, Ümit Özat'ın istifasının ardından görüştüğü teknik direktör Engin Korukır'ı Samsun'a davet etti. Bugün kente gelen Engin Korukır ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Samsunspor İkinci Başkanı Ömer Çoruh ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş'in de katılımıyla kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Engin Korukır, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Karşılıklı görüşmeler sonrasında mutlu sona ulaşıldığını söyleyen Samsunspor İkinci Başkanı Ömer Çoruh, "Hocamıza teşekkür ediyorum. Engin tecrübeleriyle hocamızla bu işi başaracağız. Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.

Samsunspor'un büyük bir spor kulübü olduğunu söyleyen Engin Korukır ise, "Karadeniz bölgesinin en önemli kulüplerinden birisine geldim. Çok mutlu ve huzurluyum. Biz de bazen başarılı, bazen de başarısız olduk. Geçmişle yaşamayacağımız için, bundan sonra aldığımız bu görevi çok daha güzel yerlere taşıyacağız. Takım olarak bulunduğumuz yer hiç düşünmediğimiz bir yer. 10'unculuktan aşağısı bize hiç yakışmayan bir yer. Bizim acilen yukarılara çıkmamız lazım. Bunu da inşallah başaracağız" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Engin Korukır Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement