Dha Spor - Samsunspor Şehitlerini Andı - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Samsunspor Şehitlerini Andı

Dha Spor - Samsunspor Şehitlerini Andı

Dha Spor - Samsunspor Şehitlerini Andı

20.01.2011 14:51

DHA SPOR - SAMSUNSPOR ŞEHİTLERİNİ ANDI

Samsun spor, bugün 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden şehitlerini andı.

Samsunspor camiası tarafından kazanın 22'nci yıldönümü nedeniyle Asri Mezarlık ve Kıranköy Mezarlığı'nda anma töreni düzenlendi. Törene Samsunspor yönetim kurulu, kazanın yaşandığı dönemin başkanı olan Hakkı Tomaç, altyapı futbolcuları, kentin önde gelen spor camiası ve protokol üyeleri katıldı.

Samsunspor futbolcu kadrosu ve teknik heyeti ise Antalya'da kampta oldukları için katılamadı. 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, şoför Asım Özkan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç için dualar edildi. Teknik direktör Nuri Asan için Asri Mezarlığı, şoför Asım Özkan içinde Kıranköy Mezarlığı'nda ayrı ayrı tören düzenlendi. Futbolculardan Zoran Tomiç'in Bosna Hersek'te, Mete Adanır'ın KKTC'de, Muzaffer Badaloğlu'nun ise Zonguldak'ta bulunan mezarları başında anıldığı belirtildi. Mezarlarına kırmızı karanfil bırakan eski Başkan Hakkı Tomaç, 22 yıl önce yaşanan feci kazayı halen yüreklerinde taşıdıklarını söyleyerek, "Allah böyle acıları ne Samsunspor'umuza ne de başka takımlarımıza bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

MURAT SANDIKÇI - SAMSUN/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Samsunspor Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement