Şanlı, Medical Park Antalyaspor Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Şanlı, Medical Park Antalyaspor Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Şanlı, Medical Park Antalyaspor Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Şanlı."Dünyaca ünlü iki Avrupalı teknik direktör ve bazı futbolcularımızla konuşup prensipte yapmış olduğumuz ön görüşmelerden yola çıkarak kongre öncesi adaylığımızı açıklıyorum".

11.06.2013 18:47

- Şanlı:

"Dünyaca ünlü iki Avrupalı teknik direktör ve bazı futbolcularımızla konuşup prensipte yapmış olduğumuz ön görüşmelerden yola çıkarak kongre öncesi adaylığımızı açıklıyorum"

Hüseyin Şanlı, yaptığı yazılı açıklamada, Medical Park Antalyaspor'un tarihi bir süreçten geçildiğini kaydetti. Şanlı, Antalya ve Antalyaspor'u yürekten seven bir grup işadamı ile takımda yaşanan süreci dikkatle takip ettiklerini vurguladı.

Medical Park Antalyaspor'da göreve talip olduklarını ifade eden Şanlı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Hasan Subaşı döneminde 4 yıl Antalyaspor'a asbaşkanlık ve mali başkanlık yapmış olan, Antalyaspor Vakfının kurucu üyesi olarak, Antalyasporumuzun turizmin başkenti, dünyaca ünlü şehrimize layık olarak yönetilebilmesi için listemle bu göreve talibim. Antalyaspor'un hem Türkiye liglerindeki başarılı mücadelesi hem de Avrupa kupalarında olabilmesi için yönetim kurulumuza ön görüşmelerimizi yapıp el sıkışmaya hazır dünyaca ünlü iki Avrupalı teknik direktör ve bazı futbolcularımızla konuşup prensipte yapmış olduğumuz ön görüşmelerden yola çıkarak kongre öncesi adaylığımızı açıklıyorum. Ekibimizle Antalyaspor'u maddi ve manevi olarak destekleyerek gerçek bir Antalyasporlu bir ruh içinde başarılı olacağımıza hiçbir şüphemiz yoktur."

Medical Park Antalyaspor'un genel kurulu 14 Haziran'da yapılacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlı, Medical Park Antalyaspor Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement