Selçuk İnan'a Transfer Vetosu! - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan'a Transfer Vetosu!

Selçuk İnan\'a Transfer Vetosu!

Spor Toto Süper Lig'de kupayı alan Galatasaray yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı!

18.05.2012 13:50  Güncelleme: 15:41

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları da başladı! Avrupa'nın çeşitli yerlerinde özellikle hücum bölgesine takviyeler yapmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılı yönetim, diğer bir yandan da yıldız futbolcularını kadrosunda tutmak için büyük çaba harcıyor.

Elmander ve Muslera için ulaşan teklifleri geri çeviren sarı-kırmızılı yönetim, Kazım, Stancu, Culio, Mehmet Batdal, Sercan Yıldırım, Anıl Dilaver ve Serkan Kurtuluş için gelen kiralama tekliflerini değerlendirebilmek için teknik direktör Fatih Terim'in raporunu bekliyor.

Kadroda önemli bir değişikliğe gidecek olan Terim, şampiyonlukta kritik bir payı olan Selçuk İnan için kulübe ulaşan tekliflerin kesin olarak geri çevrilmesini istedi.

Bugün çeşitli basın yayın organlarında yer alan " Atletico Madrid, Selçuk İnan'ı istiyor" haberlerini kesin bir dille yalanlayan sarı-kırmızılı yönetimin önde gelen isimleri, Selçuk İnan için kulübe ulaşan resmi bir teklifin olmadığı ve olsa bile Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro ile mücadele edilmesi için bazı futbolcuların kesinlikle takımda kalacağı fikrinde birleşti.

Selçuk İnan'ı kesinlikle takımda tutmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, iç transfer pazarından da Fatih Terim'in raporu doğrultusunda önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Selçuk İnan'a Transfer Vetosu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement