Serie A'da Çılgın Maç - Son Dakika
Spor

Serie A'da Çılgın Maç

Serie A\'da Çılgın Maç

İtalya Serie A’da 14. hafta karşılaşmasında Fiorentina, gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Hellas Verona’yı 4-3 mağlup etti.

02.12.2013 22:41

İtalya Serie A'da günün ilk maçı adeta gol düellosu şeklinde geçti. Mücadelenin hemen başında Borja Valero ile öne geçen Mor-Menekşeler, skoru sadece bir dakika koruyabildi ve konuk ekip Romulo'nun golüyle karşılaşmaya tekrar eşitlik getirdi. 13. dakikada bu sefer öne geçen taraf ise Hellas Verona oldu. Iturbe, attığı harika golle skoru 2-1'e getirmeyi başardı. Fiorentina'nın başına gelen bu sefer konuk ekibin başına geldi ve bu golden hemen bir dakika sonra ilk golün sahibi Borja Valero bir kez daha fileleri sarstı ve karşılaşmada skor 2-2'ye geldi. İlk yarının son anlarında ise Peru'lu Juan Vargas ev sahibini bir kez daha öne geçirdi ve mücadelenin devresi 3-2'lik skorla tamamlandı.

İkinci yarı gollere devam

İlk yarısında 5 gol olan mücadelenin, ikinci yarısı da golsüz geçmedi. Verona'da Bosko Jankovic, 53. dakikada ceza sahasında yaptığı hareket sonrası hakem penaltıyı gösterdi ve Jankovic takımını 10 kişi bıraktı. Fiorentina'da penaltıyı gole çeviren golcü Rossi oldu ve skor 4-2'ye geldi. Maça 10 kişi devam eden Verona, 72. dakikada Jorginho'nun golüyle umutlansa da karşılaşmada başka gol olmadı ve toplamda 7 gol atılan mücadelede gülen taraf Floransa ekibi oldu.

Maç özeti

Fiorentina-Hellas Verona karşılaşmasının tüm detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Serie A'da Çılgın Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement