Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan Öğrencilere Forma - Son Dakika
Spor

Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan Öğrencilere Forma

Sivasspor Başkanı Otyakmaz\'dan Öğrencilere Forma

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulüp sevgisini sevgisini büyütmek amacıyla "Sivasspor Okuluna Geliyor" kampanya için bir araya geldiği öğrencilere, 788 adet Sivasspor forması dağıttı.

11.03.2013 16:50

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulüp sevgisini sevgisini büyütmek amacıyla "Sivasspor Okuluna Geliyor" kampanya için bir araya geldiği öğrencilere, 788 adet Sivasspor forması dağıttı.

Başkan Mecnun Otyakmaz, yöneticiler Faruk Taşseten, Ekrem Munar, Mehmet Ali Topal ve Uğur Akkuş, kent merkezindeki Namık Kemal İlkokulu'na gitti. Öğrencilerin büyük sevgi gösterisinde bulundukları Başkan Otyakmaz, şöyle dedi:

"Sivasspor, şehrimizi dünya ve Türkiye futbolunda temsil ediyor. Daha başarılı olmak için birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesi gerekiyor. Gönül birliği yaparak yaklaşık 10 yıl önce yola çıktık ve Sivasspor'a hizmet ettik. Sivasspor'un başkanı olarak benim adım ön plana çıkıyor ama bu başarıda en büyük pay yönetim kurulumuzun. Teknik heyet ve futbolcularımız bu işin mimarıdır."

Başkan Otyakmaz, getirdiği 788 adet formayı öğrencilere dağıttı. Forma dağıtımının ardından başkan Otykamaz, yöneticiler öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK"

Antalyaspor galibiyetine de değinen Başkan Odyakmaz, kazanmayı hak edecek bir futbol oynadıklarını anatırken şöyle konuştu:

"Antalyaspor cephesinde ise özelikle hakem hatalarından bahsedildi. Maç, skora etki etmeyecek hakem hataların olduğu bir karşılaşma oldu. Karşılaşma üstünlüğümüz ayltıhnda geçti. İkinci yarı itibariyle bir Mersin İdmanyurdu karşılaşması hariç gerçekten galibiyeti hak edecek futbol oynuyoruz. Ama son 3 haftadır gol atıp kazanamıyorduk. Geri dönüş açısından, lige adapte olmak açısından da bu galibiyetin çok büyük önemi olduğunu düşünüyorum."

"AKHİSAR MAÇINI KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları maçın öneminin bilincinde olduklarını belirten Başkan Otyakmaz, şöyle dedi:

"Düşme çizgisinin en üstünde olan takım ile aramızda sadece 3 puan var. Fakat altımızda 4-5 tane takım var. Bu avantajımızı devam ettirmek için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma. İlk yarı burada kaybettiğimiz Akhisar Belediyespor karşılaşmasının rövanşı olacak."

Küme düşme korkularının olmadığını söyleyen Mecnun Otyakmaz, "Takımımızın oynadığı güzel futbol bize böyle bir duygu hissetirmiyor. Ama bir an önce de puanlar alarak arayı açmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan Öğrencilere Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement