Sivasspor-Kardemir Karabükspor Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Sivasspor-Kardemir Karabükspor Maçına Doğru

Sivasspor-Kardemir Karabükspor Maçına Doğru

Kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Bekmezci: "Her maçı kazanmak için oynuyoruz.

27.12.2013 15:32

Sivasspor Takım Kaptanı Kadir Bekmezci, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kardemir Karabükspor ile iç sahada yapacakları maçı kazanmak istediklerini belirtti.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Bekmezci, ligde pazar günü karşılaşacakları Kardemir Karabükspor'un iyi bir çıkış yakalayan, son haftaların favori takımı olduğuna dikkati çekerek, "Tabii biz de sahamızda iyi oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz, zor bir maç olacak. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. O yüzden, bu maça da iyi konsantre olup seyircimizin önünde mutlaka 3 puan istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Bekmezci, "Birkaç maçta kazalar yaşandı ve istemediğimiz sonuçlar aldık. İyi bir durumdayız, sezon sonu iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Orta saha oyuncusu Burhan Eşer ise Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Geçen hafta hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık.  Akhisar Belediyespor'a maçın son dakikalarında yenildik. Ligin ilk yarısının son maçında taraftarımızın da desteğiyle Kardemir Karabükspor'u yenmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un ligdeki performansını değerlendiren Eşer, şunları kaydetti:

"Ligde istediğimizin 3-4 puan gerisindeyiz ama hepimiz iyi bir sezon geçirdik. Ligin ikinci yarısı daha zor olacak. Hedefimiz, bu sene Avrupa kupaları." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor-Kardemir Karabükspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement