Kocaeli Birlikspor Abdullah Halman'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birlikspor Abdullah Halman'ı Renklerine Bağladı

Kocaeli Birlikspor Abdullah Halman\'ı Renklerine Bağladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, golcü Futbolcu Abdullah Halman'ı bir yıllığına renklerine bağladı.

12.08.2015 10:35  Güncelleme: 10:58

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, golcü futbolcu Abdullah Halman'ı bir yıllığına renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, golcü futbolcu Abdullah Halman'la bir yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon ligin en çok berabere kalan takımları arasında yer alan ve gol yollarında etkisiz kalan Kocaeli Birlikspor, bu sezon transfer döneminde gol noktalarında kadrosunu zengin tutmak istiyor. Bu sene etkili bir futbol ortaya koymak isteyen Kocaeli Birlikspor, forvet hattına Kırklarelispor'dan Onur Garip, Gaziantepspor'dan Serhan Yılmaz, Pendikspor'dan Uğur Işıkal'ı dahil etti. Yeşil-siyahlılar son olarak forvet hattına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 27 yaşındaki forveti Abdullah Halman'ı aldı. 1,86 boyundaki golcü futbolcu Abdullah, önceki akşam kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler Oktay Köse, Zeki Yüksel ile birlikte bir yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Halman takımla birlikte kamp kadrosuna dahil olarak Afyon'a gitti. Kocaeli Birlikspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Halman, "Bu ligi çok iyi tanıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bu sezon hedefimize ulaşacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kocaeli Birlikspor Abdullah Halman'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement